Почетна / Фудбал / Звезда

Дујковића за председника Звездине Скупштине

Упечатљиве утиске понели су ветерани с прекјучерашњег виђења с Светозаром Мијаиловићем и Звезданом Терзићем, врло позитивне због враћања статуса клупских битника
ФОТО: ФС Гане

- Реч је о информативном састанку у вези са изменама и допунама новог статута, договором да стадион буде назван по Рајку Митићу – упознаје чувени голман и тренер, Ратомир Дујковић.- Потом су нас примили Тоза и Терзић, љубазно упознали с програмом и намерама. Што радује, секцију ветерана укључили у рад клуба вративши нам улогу, ајд` да не кажем важних, чинилаца у клубу. 

Знаменити стручњак не би да прејудицира епилог, потврди говоркања да слови за најозбиљнијег кандидата за председника Скупштине Црвене звезде.

- Предложен јесам, питање је да ли ћу да прођем – насмеја се Дујковић и, након опаске да противних сигурно нема, предусретљиво настави. - Ништа није конкретизовано, још увек разговарамо. Проблем је што сам три, четири месеца ван земље, не могу да присуствујем састанцима Управног одбора. Не знам, видећемо... Наћи ће одговарајућу солуцију, тако је речено. 

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

DZ
@Guru, Marakana je u Brazilu, nas stadion se nikada nije tako zvao vec se zove stadion Crvene Zvezde, uzmi i citaj malo... bolje nego da hejtujes po netu. Rajko Mitic je prva Zvezdina Zvezda i stadion treba da nosi njegovo ime.
Guru
Ko ste vi da menjate ime stadiona? Sta je ovaj Terzic umislio? Marakana je Marakana i nosi to ime decenijama i on je sad izmislio toplu vodu da menja ime i da daje po Rajku Miticu. Sve je to lepo legenda je kluba i to,al nema svrhe. Ako hocete da menjate dajte bar nekom sponzoru da bar dobijete nesto malo para za to,sto ce naravno Zvezdan u svoj dzep da stavi.
Zvezdas
Vidim da veze nemas sta pricam pa moram da ti odgovorim. Stadion se ne zove Marakana nego "STADION FK CRVENA ZVEZDA". Marakana je zovemo, ali to nije njeno zvanicno ime. I uvek ce da je zovemo Marakana. Slazem se za sponzorski ugovor. Mada opet bolje Rajko Mitic nego iks ipsilon cet i Terzicu pare u dzep.
SVE PJANO
Stadion Crvene Zvezde nikad nije nosio ime Marakana, samo smo ga mi tako zvali jer je skoro istog izgleda kao Marakana u Brazilu. Tako da ga ti možeš i dalje zvati kako hoćeš, ali iz poštovanja prema legendi, treba mu promeniti ime i napraviti statuu ispred stadiona.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.