Почетна / Фудбал / Звезда

Печник напустио Црвену звезду

Словеначки фудбалер Нејц Печник и Црвена звезда споразумно су данас раскинули уговор, речено је агенцији Бета у београдском клубу.

Печник је узео све папире и слободан је играч, кажу у Звезди.

Печник је у јулу 2013. године потписао са Звездом двогодишњи уговор, а на крају прошле сезоне је рекао да ће потражити ангажман у иностранству због лоше финансијске ситуације у клубу.

Један од најбољих играча Звезде је, међутим, остао у клубу из Љутице Богдана, а летос је са њим направљен договор да у сваком моменту може напустити клуб.

Везни фудбалер је каријеру почео у Цељу, а потом је наступао за Спарту из Прага, Насионал, Крила Самара и Шефилд Венсдеј.

Коментари15
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ja
Treba to izbaciti iz lige!
Sotir Milivojevic
fk crvena zvezda je bankrotirao !!!
obavesten
bokiUSA ...nije ti lako znam ali polako ..tek ce biti veselo u rupi!!!!
bokiUSA
Slabo ti sta znas. Jedino da visis na nasim vestima.
ccc
Kineska druga,Azerbejdzanska treca ili Turska cetvrta liga?
milovan z.
Navijac sam Partizana ali ovo nije dobro za nas fudbal u celini , nije to samo slucaj Pecnik u Zvezdi tako je I u Partizanu ! Zna se koliko je Zvezdi potreban igrac kalibra a on odlazi I dovode se druga neproverena pojacanja ! A u Partizanu prodaju Skuletica za cenu koja ce ostati tajna za mnoge ali je sigurno da ce neko imati korist a Partizan I navijaci Partizana gube ! Onda slede utakmice u Evropi I blamaza pa onda prepucavanja zvezdasa I partizanovaca ko je dobar a ko nije I tako svake godine ! Dokle bre ovako ? Partizan I Zvezda treba da popune ne samo oni deficitarne pozicije u timu I da igraju , a uprave da omoguce koliko toliko redovna primanja I da se stvaraju timovi koji mogu nesto da znace I van Srbije !

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.