Почетна / Фудбал / Звезда

Делије подржале идеју да стадион носи име по Рајку Митићу

Ветерани Црвене звезде састали су се са представницима Делија и предочили им идеју да стадион понесе име по легендарном Рајку Митићу
ФОТО: И. Милутиновић

Сазнајемо да се навијачима свиђа идеја да се на тај начин укаже поштовање првој Звездиној звезди, човеку без мрље у каријери и животу.

На сутрашњој седници Скупштине Црвене звезде, све је извесније, биће усвојен предлог ветерана. Промена имена стадиона биће једна од тачака дневног реда.

Навијачи и ветерани су се договорили да се често састају, у тешким временима за клуб. Некадашњи асови решени су да узму активније учешће у функционисању Црвене звезде.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Juznoprugas
Nadam se da Darko Pancev ne cita ove vesti i ponizenje koje mju navijaci i u uprava Zvezde priredjuju.Covek je doneo Zvezdi Evro titulu!Uradio je za Srbiju vise nego 80% Srba!Nemam nista protiv Rajka Mitica.Ali Darko Pancev i Robert Prosinecki bar trebaju da budu predlozeni za ime stadiona pa nek navijaci odluce.Sramotno je sto nisu Zvezdine Zvezde i jos vise skandalozno da niti jedan od njih dvojice nije predlozen za ime stadiona. Uvesti Zvezdu u finale KES-a i osvojiti Evro titulu.Nikada ne moze da se poredi sa tamo nekim kupom marsala ili osvojonom titulom brkatog majora!Darko Pancev treba da tuzi Zvezdu jer su ga jos vise ponizili ovim cinom!Mogao je da ga promasi penal i da uzme od Tapija 5 miliona dolara.Nije to samo penal i sut.To je istorija i to se ne ponavlja nikada vise u zivotu...
kralj_brzina
Naravno da imas pravo na svoje misljenje, ali prizovi se svesti. nisu samo ta dvojica bila zasluzna za titulu evropskog i svetskog sampiona. Savicevic, a pre svih mozda Jugovic, dalje Mihajlovic, Najdoski i Belodedic stubovi odbrane. Sto se tice Mitica on je postavio zvezdu od korena na svoje mesto kao sampiona i velikog sportskog, srpskog brenda, svaka zvezdina zvezda je zasluzna a i skoro cela generacija sampiona evrope. Mislim da je ime uredu i neznam sto si se toliko nadigao, zuti zna da ima postovanje delija, zar ga nismo skoro imali kao trenera, pancev takodje. Verovatno si navijac partizanke koji bi mozda trebao da pita toleta sto mu se kuca fudbala zove misko platinisko. Cim nas covek preuzme uzde a veruj mi da nece proci jos dugo vremena, ime da se menja.
LauferCZBG
Kuca gori, temelji se drmaju, a "gospoda" raspravlja o nazivu stadiona! To vam je kao kad bolujete od raka a lecite karijes na zubu! :/ Raspravljajte gospodo, kako izaci iz krize pre svega finansijske, kako klub vratiti na staze kojima on pripada! Srbija, Beograd, Crvena Zvezda!
bokiUSA
To ime treba odavno da nosi. Klub sa tolikim brojem navijaca i bogatom istorijom zasluzuje da nosi ime velikog i cssnog coveka. Bravo za konacno postsvljanje stvari na svoje mesto.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.