Почетна / Фудбал / Звезда

Терзић: Звезда драстично оштећена у неким мечевима, Караџић индиректно утицао на судије

На питања осећате ли у раду последице вашег сукоба са председником ФС Србије Томиславом Караџићем и да ли сте и даље заинтересовани за позиције у ФСС, челник Црвене звезде Звездан Терзић је рекао:
ФОТО: Д. Жарковић

- Црвена звезда нема никакву комуникацију са ФСС и то због годинама уназад лошег односа са Караџићем. Наравно да је тешко функционисати и такмичити се у условима кад он контролише све органе унутар ФСС. Између остало, Црвена звезда је у овом делу сезоне драстично оштећена у неколико утакмица и то је директно утицало на бодовни заостатак у односу на Партизан. Сигурно је да су и судије трпеле индиректан притисак од стране Караџића, пре свега да докажу да су ближи њему него Звезди, јер њихов опстанак на листама зависи од његове самовоље - рекао је Терзић у новом броју Журналовог магазина.

 

Коментари38
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Imaš li ti čoveče imalo dostojanstva
Čoveče, ako nastaviš ovako da ponižavaš klub koji je nama navijačima drži nego tebi, moraćemo mi navijači da te najurimo. Ostavi se toga "oštećen" pokraden..." već igrajte fudbal. Pa ne igra Tomislav Karadžić već one babetine koje se vuku po terenu. Zar ne bi bilo ljudski priznati da je komšija bolji od nas, da ima bolji igrački sastav, boljeg trenera, manje finasijskih problema... Čoveče, okreni se omladinskoj školi i ne dovodi svakoga ko se ponudi. I zamisli se malo nad onim što ti Džoni poručuje, a on sigurno voli Zvezdu od tebe...
sasa s
pitanje kome ti pokusavas da se dodvoris ovakvim izjavama,pre neki dan ljubis se i grlis sa tim karadzicem,nego nisi samo ti takav nazalost generalno smo takvi kao ti losi da losije nemozemo biti,najbolje se vidi kakav je narod ako vidis koga vodi,
kukumavka
kuku kuku kuku kuku
Slavonac
Kada je tvoje rociste "posteni" Terzicu?
Neko
Zvezda drastično oštećena protiv Donjeg Srema !!!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.