Почетна / Фудбал / Звезда

Терзић: Ни динар од Звезде, постоји евиденција колико сам позајмио клубу

Долазак у Црвену звезду, каже Звездан Терзић, схватио је као велики професионални изазов
ФОТО: Н. Неговановић

– Радим 12 сати дневно. Одрекао сам се плате ових шест месеци у корист омладинске школе, не користим клупског возача и аутомобил. Никад нисам наплатио ни динар на име горива, нисам ручао на терет Звезде. Постоји и уредна евиденција колико сам сопственог новца позајмио Црвеној звезди. 

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

lika
ahahhaha a postoji li koliko si uzeo hahahahaah e ovaj je komedijaš
ivanelo
Ma nebrini Terza za te pare,ma imas da ih utrostrucis,Jovic,Lazic i jos neki plus svi igraci iz OFKB. Za tebe nema zime.
Branko
Kako ovaj lik vesla cigane, pa to je za udzbenik. Ne koristi klubskog vozaca i automobil. Oni bre ni bicikl nemaju, a ovaj prica o klubskom vozacu.......da Bog sacuva.
Mirko
Ako je tako , a nemamo razloga da smatramo da nije tako , onda mogu samo reci : Svaka ti cast Terzo ! I jedna molba - ono voce sto ti spocitavaju nemoj vise kupovati na racun kluba ...Voce je makar jeftino .... Ne dozvoli smutljivcima da te bez veze prozivaju ...
PENZIONER
mislis onog novca , za koji je drzava-vlast za tobom raspisala poternicu?! koliko ti tog novca ( za kojim te drzava-vlast procesuira ) imas kad si kauciju platio , trosis za raskosan zivot i jos zvezdi pozamljujes ????????????????? ABOLICIJA I POMILOVANJE PUNO KOSTA !? KOLIKO LI JE TOG NOVCA U OPTICAJU ?! koga da pitamo i pravu sumu da saznamo , vlast ?????????????
kralj_brzina
Isto je i sa tvojim gospodinom frizurom za koga ste iz budzeta koji nemate izdvojili preko dva miliona evra da ga izvucete iz zatvora a zaposleni u zemunelu gladuju, e moj ti sto pricas o pravdi pa drzavu ste vi grobari upropastili i sveli na nulu, unistili ste vi na celu sa toletom i ceo srpski fudbal, a da samo da nema zvezde sve bi lepo bilo zar ne. Da ti kazem da nije zvezde bilo nebi ni imali evropskog i svetskog prvaka, nebi ni reprezentacija postizala uspehe koje jeste u proslosti dok se vi niste docepali trona sa toletom. Licemeru nijedan.
Realno
Ti bre nisi normalan!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.