Почетна / Фудбал / Звезда

Црвена звезда убедљива у Новом Пазару

После некомплетног кола, Црвена звезда заузима друго место на табели са 23 бода, док је Нови Пазар претпоследњи, 15. и има седам бодова
ФОТО: ФК Црвена звезда

Нови Пазар - Црвена звезда 0:4 (0:3)

Стрелци: Драговић у 3, Катаи у 14, Саного у 20. и Диони у 67.минуту (из једанаестерца).

Градски стадион у Новом Пазару. Играно без присуства гледалаца. Судија: Лазар Лукић.

НОВИ ПАЗАР: Вујанац, Влајковић (од 73. Парађина), Којчић, Павишић, А. Исламовић, С. Исламовић (од 46. Џамалутдинов), Лончар, Делимеђац (од 68. Калезић), Ратковић, Никчевић (од 46. Зимоњић), Аганспахић (од 79. Киковић).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Поповић, Гобељић, Ераковић, Драговић, Родић (од 74. Лазетић), Саного (од 68. Петровић), Фалко, Иванић (од 46. Станић), Канга, Катаи (од 46. Живковић), Диони (од 74. Николић).

 

Фудбалери Црвене звезде победили су у Новом Пазару истоименог домаћина са 4:0 у утакмици 10. кола Супер лиге Србије.

Четвороструки узастопни шампион државе повео је већ у трећем минуту, када се после "скраћеног корнера" Гелора Канге и реакције Лоја Дионија на првој стативи у стрелце уписао Александар Драговић.

Црвено-бели су до полувремена постигли још два гола са дистанце, а прецизни су били Александар Катаи из слободног удараца са око 25 метара у 14. и Секу Саного са преко 20 метара у 20. минуту.

Коначан резултат у 68. минуту поставио је Диони из једанаестерца, који је исти играч изнудио после дуела са голманом Пазара Николом Вујанцем.

Вујанац је најпре зауставио шут Дионија са 11 метара, али је судија Лазар Лукић на асистенцију својих колега из ВАР собе поновио извођење казненог ударца, а Диони је из другог покушаја био успешан.

После некомплетног кола, Црвена звезда заузима друго место на табели са 23 бода, док је Нови Пазар претпоследњи, 15. и има седам бодова.

Нови Пазар у 12. колу гостује лучанској Младости, а Црвена звезда дочекује тим Металца из Горњег Милановца.

Коментари19
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

koja liga!
Ovi protiv Partizana poginuse, zamalo i rat da izazovu...Ovde kao devojcice koje treniraju balet...
Pedja
Dobro odigrana utakmica, na vreme dati golovi, tako da je moglo da se igra bezbrizno. Ono sto bode oci je zaista slaba igra Dionija, trudi se, trci levo-desno, ali sve je to slabo. Jeste se izborio za penal, asisitirao kod gola Dragovica, ali sveukupno se slabo otvara. I jos jedan detalj, opet Ivanic izlazi 1 na 1 i po ko zna koji put sutira po zemlji sto golman brani. Da li je moguce d aon to sam nije uocio ili da mu niko nije rekao, pa da uvezba da podigne loptu da prebaci golmana.
bezbrizno
Sve si rekao.
moma52
Sve je njemu rečeno i on želi to da uradi,ali ne zna,to mogu samo rođeni golgeteri koji ne žure,već u deliću sekunde,kada je to najbolje ,bocnu loptu. Ivanić je nesporno dobar igrač,ali nije golgeter od klase,a na kraju nije njegovo da obavezno daje golove,već ,spradično ,kako to i čini.Nekoliko golova je dao glavom,a eto,niko to da pohvali,u svakom slučaju ,sjajan tandem sa Katajiem.
Razum
Naša liga je smešna. Niko ne moze da da gol Zvezdi i Partizanu, a kamoli da se takmiči s njima. Zvezda je izgubila u prvom kolu bodove zato sto nije dala gol i to će je kostati titule. Nema ni jednog tima koji moze da im iole parira.
Aco
Ima jos puno da se igra. Cukaricki, Tsc, Napredak-to su ekipe koje mogu da otkinu neki bod. Kao navijaču Partizana drago mi je sto gaze sve redom, vreme je da se stane na put Zvezdi. Jedino kako Partizan moze biti prvi to je da sve pobedi, jedino mozda u derbiju nereseno da odigra. Liga je stvarno jako slaba i treba je smanjiti.
Dika
Naravno da je pobeda i zaslužena i očekuvana, sasvim normalna pojava. Ali ostaje mrlja, koja je nažalost kod nas normalna. Šta je u pitanju, strah od nekoga i nečega ili interes? A sport treba da bude razbibriga, zabava i uživanje a ne VARanje! Zvezdaši pogledajte Borjanove odbrane penala, ali i Partizanovih golmana. Drastičniji prekršaji nego u Novom Pazaru. Šta mislite kako se oswća golman "malog kluba" kad mu uskrate nagradu i priznanje za mukotrpan rad. Nikada niko ne sme da zaboravi poraz Inđije na Marakani.
Pedja
Pa, ako si gledao snimak iz VAR sobe, mogao si da vidis da je pre udarca golman sa obe noge bio ispred linije. Ali, taj gol ionako nije imao veze sa rezultatom.
Sudija
Ipak je Stanojevic bio u pravu. Ovom sastavu nedostaje samo Borjan

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.