Почетна / Фудбал / Звезда

Станковић: Идемо на победу у Сурдулици, био бих задовољан са 1:0

Звезда сутра од 17 сати гостује у Сурдулици у одложеном мечу петог кола Суперлиге
ФОТО: ФК Црвена звезда

Иза нас је добра утакмица против Радничког из Ниша, можда је само недостајао неки гол више, а сада идемо у Сурдулицу са истим циљем, да победимо, рекао је тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић уочи утакмице против Радника.

Звезда сутра од 17 сати гостује у Сурдулици у одложеном мечу петог кола Суперлиге.

"Очекујем да овај циклус недеља-среда-недеља и три утакмице у низу завршимо позитивно. Био бих задовољан и са победом од 1:0", изјавио је Станковић за клупски сајт.

Звездин тренер додао је да не размишља превише о рекордима, односно о чињеници да у Сурдулици има прилику да 52. пут остане непоражен у првенству, сруши рекорд Славољуба Муслина и приђе на само четири утакмице Владану Милојевићу.

"Последњих дана сам видео да се пише о томе, али мене интересују само резултати јер је Црвена звезда једнако резултат. Као тренери дођемо и прођемо, да ли оставимо неки траг све је то секундарно на основу завршног учинка сваког од нас ко је био, тиме се водим", истакао је Станковић.

Он је прокоментарисао и здравствено стање Александра Катаија и Милана Павкова.

"Катаи и даље није са екипом, док се Павков вратио, тренирао је, а видећемо у каквом је кондиционом стању, па ћемо одлучити после данашњег тренинга. Радили смо на опоравку, мора да се уђе у замор, а битна је концентрација и фокус. Играчи су прави професионалци, добри момци, раде на себи, знају да овакав ритам не може да се изгура тако јако ако не воде рачуна о себи", поручио је Станковић.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zuk
I ja sam zadovoljan da bude 1-0
Увек Звезди верни
Напред Звездо.
Zujadin
“Иза нас је добра утакмица против Радничког из Ниша, можда је само недостајао неки гол више…”, reče “mister” ne trepnuvši, zaboravljajući da su slike sa te utakmice u glavama nas navijača Zvezde još vrlo sveže, ali te sveže slike su jako sumorne! Zvezdina igra protiv Radničkog je za zaborav, a bila je spora, neborbena, jalova bez energije, nema brze tranzicije, nema pritiska na prednju liniju protivnika u zadnjoj trećinim terena i što je najvažnije nema kreacije na sredini terena! Ja, kao navijač Zvezde ću vam otkriti tajnu zašto Zvezda igra ovako sumorno?! Razlog su spori igrači na sredini terena, koji ne idu sa loptom napred, nego su statični i iz mesta vraćaju lopte unazad ili ih dodavaju najbližim saigračima!
misrer no
sta je sa ovim mitiljavim kataijem ... on i prosle godine nije igrao pola sezone zbog misteriozne bolesti ... a ovaj rikardo igra sreda-nedelja ne fali mu nista ...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.