Почетна / Фудбал / Звезда

Борјан здрав, прикључио се припремама Звезде: Много сам срећан што сам стигао

Он је навео да се осећа "феноменално" и да је корона прошла "кроз њега у ходу"
ФОТО: Твитер/ФК Црвена звезда

Капитен Црвене звезде Милан Борјан опоравио се од корона вируса и прикључио се саиграчима на припремама у Анталији, саопштили су данас црвено-бели.

"Осећај је изванредан и много сам срећан што сам стигао. Каснио сам два дана због короне, али сада сам добро, једва чекам да се поподне прикључим екипи на тренингу", рекао је Борјан за клупски сајт.

Он је навео да се осећа "феноменално" и да је корона прошла "кроз њега у ходу".

"Тек када сам се вратио у Београд сам сазнао да сам позитиван на редовном тестирању. После неколико дана, уз лекове и савете доктора све је прошло како треба. На другом тестирању био сам негативан. Сео сам одмах у авион и придружио се саиграчима", рекао је Борјан.

Репрезентативца Канаде очекују обавезе у националном тиму, али даће максимум да се што боље спреми за наредне изазове који очекују црвено-беле у пролећном делу сезоне.

"Чека нас дугачак период у Анталији, али сви момци су спремни. Једва чекају да се врате утакмицама. Када крене првенство да се боримо за титулу и пробамо да освојимо пехар", рекао је Борјан.

"Пресрећан сам, али нажалост бићу овде са њима само седам дана. Након тога путујем због обавеза у репрезентацији Канаде, очекују ме три меча. Недостајаће ми да будем са саиграчима три недеље овде у Турској, али очекују ме репрезентативне обавезе. Када се вратим крећемо у поход на титулу", додао је голман Звезде.

Он је истакао да играчи морају да буду у максималном фокусу на припремема како би се што боље спремили за борбу у домаћем шампионату, као и одбрану дупле круне.

"Тек је трећи дан припрема, ради се напорно. Играмо за Црвену звезду и мора да се тренира јако, да би се припремили што боље", рекао је Борјан.

"Чека нас тешка полусезона, стварно морају сви да буду спремни психички и физички, то су 'слатке' муке. Надам се да ће нас заобићи повреде, да уђемо у првенство што јачи и да освојимо ове године дуплу круну", закључио је он.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zvezdas
A Bakajko i Lučić?
Peki
Posebno je sretan da se vidi sa trenerom.Inace ne razumem navijace sto ga kude.Covek nije mogao da ode JER IMA UGOVOR.Neznam sta tu nije jasno.Oni nisu hteli da ga puste i to ima da ih kosta.
Srbija zemlja Zvezdaša
Ti jesi srecan Borjane, ali su sad nesrecni i razocarani svi oni sto su tebe pre nekoliko dana uzdizali na nebesa. Mnogo si ih razocarao Milane Borjane, imas li ti dusu.
Srbija zemlja Zvezdaša
@Surdulica, i treba da se radujete jer pobediti jednu Zvezdu je vredno radovanja.
Surdulica
Mi se vec radujemo njegovom povrtaku i sledecem susretu! hahahahahah
DIREKTOR DOMA PENZIONERA
Borjan je jedan od najboljih golmana u istoriji Zvezde! Živa legenda koja hoda, ali na Borjana od danas gledam drugim očima, jer me je razočarao. Mislio sam da Borjan ima svoje “ja”, da ima snažniju ličnost! Kako može da se pojavi pred saigračima posle onakvih skarednosti koje mu je javno u svlačionici uputio “mister”?! Može li on nekoga da pogleda u oči?! “U odnosu na čoveka robot ima jednu prednost, može da se popravi”!
legende
E, ako ti je on legenda...
Sloba Delija@DDD
Jeste! Borjan je pokazao jednu nedoslednost sujetnog čoveka neizgrađenog i ranjivog krhkog ega, koji se ponaša kako situacija nalaže, tj., ide linijom manjeg otpora! Mislim da će se Borjanov povratak odraziti negativno na svlačionicu Zvezde. Tu je “čovek sa tompusom” trebao preseći i zbog mira u kući, odreći se jednog od dvojice aktera ove melodrame, ili “mistera” ili Borjana! Ovako, situacija može biti kontraproduktivna!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.