Почетна / Фудбал / Звезда

Катаи: Звезда има могућност да ме откупи, по цени од 600.000 евра

Нека ми каже ко ме је виђао на сплавовима, мене увек прате негативне приче и људи верују у њих
ФОТО: ФК Црвена звезда

Катијев потпис требало је да представља разлог више за наставак серије победа у првенству, али ништа није ишло према плану некадашње наде Војводине.

Провео је на терену до краја јесени свега 444 минута, а Црвена звезда зимује са шест бодова мање од Партизана.

Шеф је инсистирао на мом доласку и очекивао више. Мислио сам и ја да ћу да играм боље, али је ретко ко у екипи био без подбачаја. Имам велики мотив да узвратим Лалатовићу на поверењу – говори између серије јаких тренинга Црвене звезде у организацији Терми Чатеж Александар Катаи.

Уговор са Олимпијакосом не истиче на лето?

Потписао сам до јуна 2016. године. Звезда има могућност да ме откупи, по цени од 600.000 евра.

Звездина финансијска ситуација је таква да ће тешко имати новац да вас откупи и у случају да будете најбољи играч Супер лиге у пролећном делу шампионата?

Могуће је да се направи договор, још је рано за причу. Све зависи од мене. Ако не будем задовољио, ни клуб неће желети да ме задржи.

Наредна четири месеца намећу се као највероватније последња шанса да оставите леп траг у Звезди?

Желео бих да се докажем у Звезди и Србији, пошто немам ниједну титулу. Партизанова предност је крупна, али су се стизале и веће предности. Сви у екипи верујемо у преокрет.

Многи су склони тврдњама да сте превише равнодушни?

Сметају ми порази, таман посла да је другачије. Зависи како ко покаже емоције. Мене увек прате негативне приче.

Дајете ли повод?

Стално се говори о мојим изласцима. Нека ми каже ко ме је видео на сплавовима. Још из дана у Војводини кренула је прича да сам проблематичан. Било је неких несташлука, али далеко од гога што се препричава. Лепе ми етикете без разлога, тешко је да их елиминишеш. Кад људи чују нешто одмах мисле да је истина, не желе и другу страну да саслушају.

Коментари16
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Siki Ns
po splavovima te licno vidjao nisam,ali zato po Srbobranu....
Rf
Ovaj realno nevredi ni sest eura
bokiUSA
Ako se slucajno u Zvezdi prihvate da ga otkupe na neki kredit ili ko zna kako navijacu da nas zaista ugase. Ovo nema svrhe. Covek je placen papreno a igrao 444 minuta. Ponavljam ne dovodite igrace na Pozajmice
IVICA TONČEV
Radićeš nešto ko bajagi u FS BEOGRAD i mi ćemo otkupiti ugovor za Zvezdu a preko AMSS ćeš dobijati platu
Alekdandar Vucic
bokiUSa...hmmmmm dobar i konsruktivan predlog i moram ga uzeti u razmatranje.Terzicu,Dzajicu i Ti Kokeza (umesto sto pisete komentare)sutra kod mene u kabinet u Nemanjinu pa da vidimo sta se da uraditi.
Прикажи још одговора
Shone
Druze Zvezda nema ni 6 hiljada evra,sve te pare dobija od drzave.Nije Zvezda dzabe drzavni projekat.
bokiUSA
Ne mlati vise praxnu slamu.
Ja
Otkupice te ako joj drzava opet upumpa novac.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.