Почетна / Фудбал / Звезда

Деспотовић после Слована одбио и Дебрецин

Не наговештавају припреме у Словенији да ће Ђорђе Деспотовић имати велику минутажу на пролеће, али упркос томе нападач Црвене звезде одбија иностране понуде. После Слована, рекао је „не“ и Дебрецину
ФОТО: ФК Црвена звезда

Изненадило је Деспотовића сазнање новинара да је могао у Мађарску, уз смешак је дао изјаву исто кад је и постојала шанса да задужи дрес овосезонског учесника Лиге Европе из Братиславе.

Не желим да идем из Црвене звезде. У клубу сам који волим, хоћу да се борим за шансу и да дам допринос у намери да постанемо шампиони – било је све што је Деспотовић рекао на ову тему.

Четвртопласирани у мађарском шампионату желео је да појача напада и више од десет дана држао отвореном понуду Деспотовићу.

Нити је центарфор хтео тамо, нити су они више били расположени да чекају и од преласка у редове некадашњег учесника Лиге шампиона нема ништа.

Управа Црвене звезде била је заинтересована да Деспотовићу омогући одлазак без обештећења, уз делимично опраштање дугова. Јесенас је на терену у првенству и купу провео нешто више од 500 минута и постигао два гола.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

simon
odbio ova dva kluba.... sve mi se cini da je pricao sa menadzerima i ljudima iz tih klubova na daljinski od klime!
Zivko
Ako danas da dva gola onda je u pravu.
Zoran
Ako sta moze da se dobro proda to su spicevi.Mlad,reprezentativac,klasican centarfor,a ovi ga ocigledno teraju da ode.Nista mi tu nije jasno,a i on kada odbija ozbiljne i stabilne klubove koji igraju Evropu svake godine.Ova njegova ljubav prema Zvezdi je izgleda jednostrana i pomalo iracionalna.Pratio sam ga u selekcijama i Spartaku,a jesenas u Zvezdi i mislim da je veliki potencijal.Ako bude igrao u kontinuitetu Zvezda moze na njemu ozbiljno profitirati.Nije mi samo jasno zasto to ovi nasi ne zele???
Rale
Mi ga otpisujemo,a trenutno mnogo veci klubovi od nas ga hoce.Dva najveca kluba u Madjarskoj i Slovackoj verovatno znaju da on nesto vredi.Neko tu nesto kombinuje cim ga pustaju.Mozda razigravaju Salamija,Parkera pa im on smeta.Nema centarfora nigde,Salami i Parker to nisu,a mi lagano jedinog klasicnog u ekipi pustamo bez obestecenja.
Marko
Jedini klasican centarfor u Zvezdi je Despotovic i cudi me da ga pustaju.Spartak je na njemu lepo zaradio,a mi necemo ili neznamo.Prvo moze da igra u mladoj reprezentaciji na EP gde ako igra cena na trzistu mu raste visestruko.Salami pozajmica i nema para,Parker je neka kombinacija jer vidim da ce on da seta po Londonu dok se ovi pripremaju za prvenstvo.Upariti Despotovica i Jovica bi doneo rezultat kao i ozbiljan novac.Skuletic vrlo slican Despotovicu,stariji dve godine,vredi 4 miliona a mi lagano pustamo bez obestecenja takvog igraca.On u principu nije dobio pravu sansu jer znam da prvih pet kola nije imao pravo,posle toga je prednost imao Rakic pa Jovic.Ovakvi igraci su na ceni u Evropi,a samo kod Zvezde?????Tu nesto debelo smrdi!!!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.