Почетна / Фудбал / Звезда

Адвокати породице голмана Звезде демантују наводе колега из ТЦ „Стадион”

„Неистинита и злонамерна дискредитација Стефана Маринковића
ФОТО: ФК Црвена звезда

Правни заступници породице Маринковић, адвокати Весна Сталетовић и Душан Лазић, јуче су нашој редакцији послали демант после оглашавања колега из ТС Стадион, поводом инцидента у ноћи између 3. и 4. маја, односно наношења повреда Стефану Маринковићу, младом голману Црвене звезде. Саопштење преносимо у целину уз редакцијску обраду:

„Малолетни Стефан Маринковић и његова породица до сада нису желели да се оглашавају поводом догађаја у коме су учествовали малолетници и једно пунолетно лице, док надлежни државни органи не дају свој суд о чињеничном стању, али смо на то принуђени.

Спортски журнал је 9. маја 2022. под насловом „Афера пребијени голман”  Адвокати Стадиона: Надзорне камере дају другачију слику” пренео саопштење адвокатске канцеларије „Јеремић и Грковић”, уз које су достављени видео записи са надзорних камера, које садржи неистине о инциденту, са намером дискредитације седамнаестогодишњег перспективног фудбалера, Стефана Маринковића.

Сензационалистички наводи из саопштења да је малолетни Стефан Маринковић у очигледно пијаном стању викао и ударао ногама и каишем људе који су се налазили са њим у лифту, одбијајући да напусти ресторан, и да је пре тога насилно ушао у просторију за одлагање поклона, са каишем обмотаним око руке, у намери да га употреби за наношење повреда другим лицима, представљају произвољно тумачење догађаја адвокатске канцеларије „Јеремић и Грковић”, која преузима улогу надлежних органа – полиције и јавног тужилаштва.

Достављени видео материјал је упитне аутентичности,  обзиром да није приказан континуитет догађаја у просторијама ресторана „Стадион” и ТЦ „Стадион”, који је имао више фаза, а тврдња да је малолетни Стефан Маринковић био „у очигледно пијаном стању” је неистинита и злонамерна.

Чињењем доступним јавности видео записа, њихово непримерено и тенденциозно коментарисање, уз изостављање догађаја који су уследили након напуштања ТЦ „Стадион”, не само да је недопуштено јер садржи податке о личности малолетних лица, са којима се мора поступати са посебном пажњом, већ чини ненадокнадиву штету младом спортисти у успону и доводи до неистинитог информисања јавности.

Било би крајње неодговорно и непрофесионално да са своје стране коментаришемо доказе пре него што надлежни органи о томе изнесу свој став.

Због неистиних и неоснованих оптужби пуномоћника ресторана „Стадион”, о наводном делинквентном понашању малолетног Стефана Маринковића, против одговорних ће се покренути поступци пред надлежним органима”.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Sasa
Verovatno je kriv..ali sad spasavajte sta se spasiti moze.
Labud
Ovo ce sapunica da traje nedeljama, a sudski proces godinama. To Srbi najvole ocigledno.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.