Почетна / Фудбал / Звезда

Звездан Терзић: Веровао сам у титулу када су сви сумњали

Фудбалери Црвене звезде одбранили су данас титулу првака Србије, пошто су на свом терену победили Вождовац са 3:1, у утакмици последњег, 37. кола Супер лиге Србије
ФОТО: М. Спасојевић

Генерални директор фудбалског клуба Црвена звезда Звездан Терзић рекао је да је веровао у освајање титуле првака државе и када су сви сумњали и истакао да још нема опуштања јер је пред црвено-белима и финале Купа Србије.

- Рекао сам када смо имали пет бодова заостатка да ћу отићи из клуба, ако Звезда не буде шампион. Знао сам, веровао сам. Звезда је постала изузетно јака и квалитетна у последњих пет година и тамо је где треба да буде, а наши навијачи то заслужују - рекао је Терзић, преноси клуб.

Фудбалери Црвене звезде одбранили су данас титулу првака Србије, пошто су на свом терену победили Вождовац са 3:1, у утакмици последњег, 37. кола Супер лиге Србије.

Црвено-белима је у последњем колу био довољан бод да осигурају пету узастопну, а 33. титулу у историји клуба, али су је изабраници Дејана Станковића потврдили 32. победом у шампионату.

Звезда је сезону завршила са 100 освојених бодова, односно са два више од другопласираног Партизана.

Црвено-бели имају шансу да освоје „дуплу круну” пошто ће у финалу Купа Србије у четвртак играти против Партизана.

- Међутим, нема опуштања, већ се окрећемо борби за 'дуплу круну' и утакмици са вечитим ривалом која екипу очекује у четвртак. Желимо још један трофеј да поклонимо нашим навијачима. Сигурно сам да је ово један од најлепших периода у историји клуба и да ће се ово дуго памтити - рекао је Терзић.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Srbija zemlja Zvezdaša
Jedna je Zvezda, jedan je Zvezdan.
dogovor kucu gradi
Naravno da si verovao. Tebi je obecano-ispunjeno! Za razliku od onog drugog...
Peki
Sta je tu imalo da se veruje kad se vec 5 godina zna ko ce da bude prvi.Pored tolike logistike bilo bi cudo da nije tako.Sad ce opet saopstenja kako se oni bore za ferplej , za postenje u fudbalu , za ciste odnose ,posteno sudjenje itd.Toliko se ponavljaju u tim lazima da se pitamo KAKO IH NIJE SRAMOTA.
rupasi
Sramota? Sta je to?
Увек Звезди верни
А ко није.
Zvezdane Terzicu ti si CAR
Terzicu svaka ti je ka Njegoseva. Sto si rekao to se je i ostvarilo. Crvena Zvezda je furiozno u prepoznatljivom Zvezdinom prolecu uspela da sa -5 ode na +2, dbranila titulu a ti ostajes u klubu. Zato mogu samo da te mrze oni sto te ne vole. Sa tobom na celu najboljeg srpskog fudbalskog brenda Crvene Zvezde i Stanojevicem na klupi Partizana, Zvezda ce jos dugo godina biti neprikosnoveni vladar srpskog fudbala. Zivi nam bili i ti i Stanoje kao jedni od najzasluznijih za petu uzastopnu i 33 na broju titulu sampiona drzave.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.