Почетна / Фудбал / Звезда

Пропао трансфер у Белгију, Лазић остаје на Маракани

Ништа од трансфера у Белгију, Дарко Лазић остаје фудбалер Црвене звезде барем до лета!
ФОТО: ФК Црвена звезда

Пропала је могућност да се млади дефанзивац пресели у Генк, од суботе је јасно да ће изостати и потпис уговора за Гент!

Били су представници Гента на утакмици Копар – Црвена звезда, гледали је у друштву Лазићевог менаџера Дарка Анића.

Били су задовољни игром потенцијалног појачања, растали су се уз поруку да ће послати званичну понуду шампиону Србије ако раскину уговор са Рафињом.

Бразилац, међутим, није желео да оде и склапање сарадње са Србином пролонгирано је за лето.

Постоји могућност и да током пролећне сезоне уплатом дела обештећења Гент капарише Лазића, Црвена звезда не може да буде задовољна јер јој је хитно био потребан новац.

Потезима у зимском прелазном року, највише задржавањем Сава Павићевића, управа је показала расположење да прода момка који је одлично искористио шансу у јесењем делу шампионата и имао потпуно поверење тренера Ненада Лалатовића.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

simon
nemam nista protiv decka,ali mislim da nije ni za zvezdu! mnogo faulova koji se u evropi kaznjavaju zutim. svaku utakmicu mu visi crveni...a u srbiji!!!!
Pera
E da je stvarno poslata ponuda, ko i Kovacevic sta ide u Bundes ligu!
raca
zadnja linija dom staraca prosek 32 godine.
Marko
Sada na klupu i verovatno neces pipnuti loptu kao i Jovanovic.Razumem da imamo jenog starijeg stopera ali da zadnja linija ima prosek preko 30 god.to je nevidjena glupost.Terzic je prolupao definitivno.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.