Почетна / Фудбал / Звезда

Лалатовић: Потребна су нам два крила, предложио сам Управи играче

Нећу да кукам ни ако останемо са истим снагама – каже Ненад Лалатовић, млади тренер Црвене звезде
ФОТО: И. Милутиновић

У тренутку кад је најбољи тенисер света повео са 1:0 у сетовима били су на путу према аеродрому „Никола Тесла“, вест да је Србин поново владар Мелбурна дочекала их је у Истанбулу.

Одатле су наставили у Анталији и у вечерњим часовима задужили кључева соба у луксузном хотелу „Калиста“.

Пребукиране су скоро све позиције у Звездином тиму, али шеф стручног штаба Ненад Лалатовић није ставио тачку на доласке у зимском прелазном року уочи пута у Турску. Очекује још једно појачање и додатно заоштравање конкуренције.

Имам само два класична крилна играча: Лазовића и Гаврића. Катаи може да игра на левој страни, али је у суштини полушпиц. Нећу да кукам ни ако останемо са истим снагама, али ћу обавити у наредна два дана разговоре са управом на ову тему – истакао је Ненад Лалатовић.

Јесте ли предложили руководству потенцијалне новајлије?

Јесам, два играча.

Један је Трујић. А други?

Не бих да откривам ниједно име. На управи је да покушава да доведе појачање

Коментари20
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zoran
Ovaj ne prestaje da lupa.Spoljni igraci su Lazovic,Gavric,Katai,Salami,Parker,a po potrebi Ristic to moze korektno odigrati kao i Jovic.Druga stvar je sto Parker,Salami i Jovic nece da igraju spolja.Jovic koji ima 17 god.javno kaze da nece da igra spoljneg nego samo po centrali.Ko li mu je to rekao?Lalatovic vise i nije trener,a bio je do Partizana.Pitanje za sve ciji su igraci crnci?????
Povratak kralja PM#8
Držaić i Trujić, Partizanova deca, ovaj prvi je posle gola Partizanu otišao ispred juga i izvinio se dok je drugi igrao za prvi tim Partizana i bio na pripremama tako da će ako dođu Delije progutati svoje reči da neće Grobare u timu, a realno mogu da dođu jer su i OFK i Napredak Zvezdini sateliti.
Ilija 86
Kao prvo i Trujica i Drazica ste se odrekli, Drazica ste proglasili za netalentovanog. A kada malo bolje pogledas bolji je igrac i od Grbica i Luke, ja sam cuo da je klub namestao menadzera nekog, i da njegovi roditelji se nisu slozili sa tim a i struka se nije pretrgla da ga zadrzi. Trujic je decko bio samo na jednim pripremama na Tari, i to kratko mislim da nema zvanican mec u Partizanu, i njega ste oterali, i sada kada ste takav odnos imali prema njima, mozes misliti onda koliko je njima bitno da zato sto su Grobari ne dodju u Zvezdu. Bosancic je dosao koji je imao utakmice u suprotnom timu, a da ne dodje Trujic koji nije ni debitovao. Trujic jee realnija opcija, jeftiniji je dosta. A i doneo je titulu sjajnom igrom prosle godine protiv Partizana, ZNACI PROFESIONALAC, KAKVA DECA NASA I OSTALE TRICE... TRUJO DOBRODOSAO...
Mirko
Odlicno Lalatovicu ! Neka si zadao upravi pravi zadatak ! U pravu si - imamo samo dva krila , Gavric nema kvalitet , a Lazovic je slabo modigrao polusezonu ! O tome vec dugo pisem ovde , ai drugi su to uocili . Problematicnija je leva strana , Lazovic je za nase uslove solidan . Ako uprava ima soli u glavu dovesce Gacinovica na levu stranu - i to mora biti prioritet !!! Desno bi mogao Drazic - dobar je , probojan , igra sa obe noge . Tu smo propustili Jovovica - ali on moze i na leto da dodje .
Gravediggaz
Kad dolazi Rus iz Bruklina?
Mare
Sramotan trener. Pa koliko jos pojacanja hoces? Odakle pare? 10 letos, sada jos 10. Antic otisao zato sto Terzic nema interes, sramota sta nam rade.
glasrazuma
Hahahahaha.....samo vi dovodite,samo ne znam za sta ce vam kad evropu necete da igrate....jedva cekam da vas i ovi tuze pa da se stavi katanac!!!!! Juhuuuuuuuu :-)

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.