Почетна / Фудбал / Звезда

ПРВО ПОЛУВРЕМЕ ПУТОКАЗ – Станковић о поразу од Копра, повредама Охија, Павкова и Санога…

Фудбалери Црвене звезде поражени су од екипе Копар 1:0 у трећем мечу на припремама у Словенији. Једини гол постигао је Андреј Котник у 51. минуту.
ФОТО: ФК Црвена звезда

Дејан Станковић, шеф стручног штаба Црвене звезде, није могао да буде задовољан реализацијом у минималном поразу против Копра. Поред меча без постигнутог гола тренеру Црвене звезде главобољу стварају и повреде изабраника.

- Кад се заврши утакмица без гола нормално да је реализација проблем. Првих 45 минута је начин на који би требало да играмо. Копру нисмо дозволили да изађе са своје половине. Били смо добри у пресингу и на другој лопти. Али, како бива у фудбалу из једног шута примили смо гол и до краја нисмо успели да пробијемо бок ривала. Није драма, да бисте победили морате да искористите доминацију – рекапитулирао је Дејан Станковић издање са освајачем Купа Словеније.

Осетио се изостанака Охија и Павкова.

- Нисмо хтели да ризикујемо. Охи је осетио бол у листу. Павкова је заболела Ахилова тетива.

У другом полувремену уз леву аут-линију нашао се Марко Гобељић као алтернатива Милану Родићу.

- Родић се пожалио на бол и није могао да настави меч. Ни са њим нисмо хтели да ризикујемо. Гобељић може да одигра на свим позицијама у одбрамбеној линији.

И Санога је морао раније ван терена...

- Осетио је бол у предњој ложи...

Следи генерална проба са Зенитом у Сочију.

- Права провера. После дуела у Сочију имаћемо још пет дана да сумирамо припреме и дочекамо спремни почетак првенства – рекао је Станковић.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Marko
Dan umora i promasaja nebitan centar...
fakat
Vi ne bi mogli da budete prvaci Slovenije jer tamo nema duha!
Marko
SLOVENCI HA,HA,HA,HA VELIKI FUDBALERI I TIMOVI A GDE SU U EVROPI DAJ BEGAJ OD FUDBALA NEMAS VEZE....
Marko
SLOVENCI IGRAJU NA SNAGU I BRZINU NORMALNO DA NA SVOME DOMACINSTVU I SUDIJE DOMACE POGLEDAJU KROZ PRSTE.PROTIV ZVEZDE SVI ZELE DA SE DOKAZUJU.ZVEZDINA IGRA BOLJA, SAMO GOLOVI NEDOSTAJALI..
Jevrem
Mozes ti pricati bajke i Markove konake, ovi novi "kapitalci", Kangva, Bukari i Mustafa, nemaju blage veze! Nije mi jasno sta oni rade u Zvezdi?! Gde ti je sredina terena. Ne trebas dovoditi spica, ako nemas sredinu terena!
Marko
OCITO TI NEMAS VEZE O FUDBALU,VAMA BITNE POBEDE NA PRIPREMAMA A NE SAMA IGRA,POKLOPITE USI PA UZ PIVO SA SLICNIM KOMENTARISI...
lele
Ako ovako budete igtali i u LS (pod uslovom da se uopste kvalifikujete u grupnu fazu), nagledacemo se veselih utoraka i sreda...
Alarmantno
Cetri igraca se u jednom danu povredilo? Pa sta radi ti doktori i kondicioni treneri, da nije malo njihova odgovornost?

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.