Почетна / Фудбал / Звезда

Ераковић о селидби у Русију: Зенит је одличан клуб, али играч сам Црвене звезде

Страхиња Ераковић, говорио за руске медије о потенцијалном преласку у Санкт Петербург
ФОТО: ФК Црвена звезда

Страхиња Ераковић (21) био је за руске медије главна звезда дуела шампиона Србије и Зенита. Логично, новинари из Русије недељама се баве ликом и делом штзопера Цртвене звезде, јер су се челници вишеструког шампиона Русије добрано загрејали да га ангажују.

Потврда, наведеног је податак да је момак из Батајнице једини био интересантан руским медијима по окончању пријатељског одмеравања снага у Сочију. Наравно, разговор је текао у смеру преласка Ераковића у Зенит. Увод у причу било је питање „да ли зна да се о њему много говори на руском тлу“?

- Стварно? Не знам ништа о томе – реплицирао је представнику седме силе Страхиња Ераковић.

Новинар из Русије био је директнији и потврдио да Зенит жели да га ангажује.

- Искрено, ништа нисам чуо на ту тему.

Затим је упорни Рус инсистирао да Ераковић каже коју о вишегодишњем владару руског фудбала - Зениту.

- У Русији се игра добар фудбал. Зенит је одличан клуб. Али, ја сам и даље фудбалер Црвене звезде – био је крај првог интервјуа у каријери за руске медије Ераковића, потенцијалног адута Зенита у наредној сезони.

Што се тиче Ераковићег учинка против шампиона Русије, на душу му иде нетачан пас из првог полувремена, кад је ривалу умало омогућио контру. Остало - било је на европском нивоу.

Остаје непознаница до које тачке су дошли разговори челника Зенита и Црвене звезде пре, током и после утакмице у вези Ераковића, јер тешко да ће имати бољу преговарачку позицију од тродневног боравка црвено-белих у Русији.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Peki
On kao ,, ne zna nista ,,.Mislim da zenit takvih ima,Inace zelim mu sve najbolje / dane bude zabune/ .
Slave
C,c,c, pored toliko sjajnih africkih "kapitalac", Zenit se interesuje za Erakovica?! Ne kazem da Erakovic nije dobar fudbaler, ali zaista je cudno da Zenit nije uocio nekog od izvanrednih africkih "kapitalaca"! Nesto je tu cudno!
Bljuzgo
Niko nigde ne ide iz zvezde.Ko jos kupuje igrace iz lige gde je sve namesteno, pogotovo coveka koji ima deset utakmica godisnje.Ove tekme u prvenstvu zvezdine su cirkus i njih ne racunam.Dok Alo i informer plasiraju lazi, zvezdaska javnost moze biti obmanjivana, niko vise pare ne baca na lazne talente iz informera."Pametnim" zvezdasima i ne treba nista osim republike i objektiva za zivot u savrsenoj lazi.
svi su anestezirani
Evo, posavetovao te je jedan od "pametnih"...Nije mogao da se suzdrzi...
@Bljuzgo
Uzmi nesto za smirenje, vidim da si jako nervozan i besan
Dule
Koji evropski nivo, pogubljen, preplašen, pada i kad je sam, pliva...jesu im sponzori, ali nisu ni oni baš toliko ludi, mani me njegovih mladih godina...
2001
igrali smo u mladjim kategorijama skupa savo arambasic, bogdan jocic, kica belic, dejan zukic i savic dragoljub...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.