Почетна / Фудбал / Звезда

СПЕКТАКЛ НА МАРАКАНИ: Црвено-бела дискотека (ФОТО, ВИДЕО)

Звездину европску премијеру у квалификацијама за Лигу шампиона испратило више од 40.000 навијача у дресовима клуба
ФОТО: В. Марковић

Ужелела се звездашка публика европског меча, па је премијера у УЕФА такмичења на српском  стадиону одиграна у врелој атмосфери и пред  више од 40.000 навијача. Западна трибина била је крцата пре почетка меча, северна пуна, одлично попуњена и источна. Слика какву су у најтрофејнијем српском клубу прижељкивали, уз  јак ветар у леђа играчи су кренули ка Лиги шампиона.

Била је то пртава црвено-бела журка, пошто је већина гледалаца поступила у складу са апелом организоване групе Делије Север да дођу дресовима клуба. Како би се створила атмосфера као у дискотеци побринули су се на Маракани и избором песама, а звучници су давали јачи тон него претходних сезона.

„А, ја сам цео живот свој дао њој, Звезди црвеној“ – грмело је са звучника.

Излазак играча из тунела испратио је поклич са северне трибине:

„Сви у напад!“

И почело је свим силама по одбрани Пјуника. Црвена звезда је сложна на свим ниовима кренула ка Лиги шампиона.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Srbija zemlja Zvezdaša
Crveno bela Srbija i srpska dijaspora.
Pedja
Zvezda ima zaista najvise navijaca. Neko ce reci da dolaze na evropske utakmice, ali tad su i najpotrebniji, da Zvezda ode dalje. Na kraju krajeva, ljudi hoce da vide i neke kvalitetnije timove, a ne samo iz nase lige. Dolaze i na domace utakmice. Videcemo na primer za nedelju dana kad Partizan igra revans, koliko njih ce uopste doci, a stadion je daleko manji. Juce je atmosfera bila zaista divna i nadam se da ce biti jos puno ovakvih prilika.
Pele
Evro navijaci! Gde ste na prvenstvenim utakmicama?
Srbija zemlja Zvezdaša
Zvezda je u prvenstvu daleko najgledaniji klub u regionu.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.