Почетна / Фудбал / Звезда

КАО ДА ЈЕ 0:0: Пјуник – Црвена звезда (19.00 – САСТАВИ)

Реванш у Јеревану за Црвену звезду није само формалност, него и обавеза
ФОТО: ФК Црвена звезда

Црвена звезда је после тријумфа од 5:0 у Београду над Пјуником практично већ у плеј-офу за Лигу шампиона, али то не значи да је небитно на који начин ће да овери пласман у ту фазу такмичења. Станковићев тим је стигао у Јереван како би остварио још једну победу, о чему је пред јерменским новинарима млади стручњак и говорио.

- Свака европска утакмица је доказивање и потврђивање На терен ће изаћи најбољи тим, иако нам фале три играча имамо добре замене и широк кадар. Сви су жељни игре, желимо да изађемо јако, а идемо на победу због величине клуба која нас обавезује на то, али и коефицијента – истакао је Дејан Станковић, шеф стручног штаба Црвене звезде.

Захвалио је Станковић Јерменима на топлој добродошлици:

СТАДИОН ОД КАМЕНА

Национални стадион у Јеревану на којем ће се одиграти данашњи меч изграђен је 1935. године. До 1999. је био дом Динама, а после реконструкције и репрезентације.

Карактерише га посебна грађа од црвеног вулканског камена и специфични стубови који опкружују стадион.

- Нисам први пут у Јерменији, био сам овде као играч и после кад сам радио у УЕФА. Ако смо до голова дошли на основу њихових индивидуалних грешака у Београду, то је заслуга наших играча, јер смо их „натерали” да то ураде. До голова се и тако стиже, а терен је једино мерило. Била је добра такмичарска утакмица са високим интензитетом, али морали смо да се добро ознојимо за сваки гол. Гледаћемо да то урадимо из сутра, иако с нама из стартних 11 нису ту Родић, Иванић и Пешић.

Без обзира на слабости Пјуника у Београду, нахвалио је Станковић ривала:

- О Пјунику мислим све најбоље, нису случајно у трећем колу квалификација за Лигу шампиона. Наишли смо на организован и чврст отпор. Морали смо да будемо фокусирани, иако нам је концентрација попустила у неколико наврата, превасходно у првих 15 минута утакмице. Поклонили смо им неколико лопти, испред нашег гола, па и на средини, где су фудбалери Пјуника умало то искористили. Причали смо и анализирали шта не би требало да се понавља.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mrdjo
Bice produzetaka pa penali.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.