Почетна / Фудбал / Звезда

СПИСАК ИГРАЧА ЗА ЛИГУ ЕВРОПЕ: Крстичић није лиценциран

У односу на квалификације, дописни су опорављени штопер Радован Панков, новајлије Иракли Азаров и Калифа Кулибали
ФОТО: И. Веселинов

Почео је Ненад Крстичић да тренира, али није лиценциран за такмичење у групној фази Лиге Европе.

У односу на квалификације, дописни су опорављени штопер Радован Панков, новајлије Иракли Азаров и Калифа Кулибали.

Тренер Милош Милојевић није направио ниједно изненађење при избору играча за Лигу Европе.

ГОЛМАНИ

1 Зоран Поповић

27 Никола Васиљевић

82 Милан Борјан

ДЕФАНЗИВЦИ

6 Радован Панков

15 Александар Драговић

16 Иракли Азаров

19 Немања Милуновић

23 Милан Родић

25 Страхиња Ераковић

44 Стефан Лековић

77 Марко Гобељић

ВЕЗИСТИ

4 Мирко Иванић

8 Гелор Канга

10 Александар Катаи

11 Осман Букари

17 Немања Мотика

18 Ибрахим Мустафа

20 Кингс Кангва

22 Вељко Николић

31 Мохамед Бен

35 Секу Саного

55 Славољуб Срнић

80 Стефан Митровић

НАПАДАЧИ

70 Калифа Кулибали

72 Александар Пешић

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zaks
“СПИСАК ИГРАЧА ЗА ЛИГУ ЕВРОПЕ: Крстичић није лиценциран”! Zašto Krstičić nije licenciran, to mi tzv. širi auditorijum (običan narod) ne znamo! Nama se samo serviraju neke spinovane poluistine, ali za uzvrat znamo da je licencirana cela lepeza crnih bisera iz Afrike, totalnih promašaja, a dovedeni su navodno kao da su za 30% bolji od domaćih igrača. Takvi “kapitalci” iz Afrike koji su navodno za 30% bolji od domaćih igrača, ništa nisu uradili da ne izgubimo od Ludogoreca, Omonije, Šerifa, Rendžersa, Makabija, kao i sada protiv Partizana i TSC. Kome služe ovi fudbalski cirkusanti, to zna svaki pravi navijač Zvezde. Oni ne služe Zvezdi, možda nekim strukturama u klubu!
Nex
Bitno da niste licencirali Zvezdinu decu vec neke Azarove, Kulibalije... Ohija oterali a doveli Kulibalija, strašno...
Nenad
@Бари Bravo ! Upravo to. Titula je prioritet nad prioritetima. Ostalo šta se uradi. Ja bih čak i odmarao one najumornije i najbitnije igrače za prvu narednu utakmicu u prvenstvu, jer osvajanje titule je pod moranjem. Bare ove godine je uspeh u grupama LE mnogo manje važniji. Čak bih pokušao do 15. septmebra da angažujem i novog napadača koji bi garantovao dovoljan broj golova za osvajanje titule. Sportski pozdav,
Бари
Титула је битна,остало шта се уради уради. Живела Звезда и мајка Србија!!!
Frojdovac
“Живела Звезда и мајка Србија”, ali druže Bari, zaboravio si dodati, uz ovu tvoju i vrapcima poznatu repliku, sledeće: “uz šest afričkih “kapitalaca”(Sanoga, Kangu, Bena, Kangvu, Bukarija i Mustafu), čije igre nam nisu pomogle da pobedimo Šerifa, Rendžersa, Makabija, Partizana i TSC! Za to vreme se šikaniraju, odbacuju, proteruju, naši mladi školovani igrači! Ovakvo neprirodno stanje u Zvezdi ne može još dugo da traje!
Bg
Igraca od 32gd nije licencirao... Postavlja se pitanje cemu njegov ostanak u Zvezdi... Da popuni tribine. Cirkus
@Bg
Crpe pare iz kluba i dele tako, kao Lola u partizanu sto sluzi

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.