Почетна / Фудбал / Звезда

Мијаиловић и Звезда „на црти” 5. марта

Раније заказано суочавање представника Црвене звезде и некадашњег капитена Николе Мијаиловића пред Дисциплинском комисијом ФСС у четвртак је отказано
ФОТО: ФК Црвена звезда

Правни заступник Црвене звезде имао је важно рочиште пред Вишим судом у Београду које није могао да одложи, па је затражио од дисциплинаца да се суочавање са бившим играчем помери за наредну недељу.

Никола Мијаиловић са правним заступником црвено-белих очи у очи срешће се у четвртак 5. марта.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

v1ad
@Mikica Ti nisi Mikica ako tako stvarno mislis, vec Mukica. Zvezda se urusila ovakvim odnosom prema bivsim i sadasnjim (vidi sta se radi Lazovicu) igracima i trenerima. Mijailovicu svaka cast sto je dovoljno lud da makar "anonimno" kaze neke stvari. Ostali cute sto zbog nekog tala, sto iz straha, sto jer ih ne zanima Zvezda vise.
goldhand
kao zvezdas ti se obracam , totalno si u pravu!Nazalost.
Kokos
Da li bi ti Mikice u nekoj firmi u Srbiji, koja je nekada u nekoj oblasti ekonomije, radio za dzabe ili bi trazio svoju radom zaradjenu platu? Kada treba da se isplati plata nema moralisanja ides kod direktora i trzis svoj zaradjeni novac. Djeca i porodice ne mogu da se odrz praznog stomaka. A druga strar je takodje jako bitna, zasto je Zvezda pored duga od 50 miliona i svake godine najavljivanog steznja kajisa ponovo dovela 11 pojacanja? Zasto bi Lazovic ili bilo koji drugi fudbaler i sportista imao obavezu da oprosti dug bilo kojem klubu? Zasto se ne ustremiti na onu legendu sto je aboliran i pitate ga gdje su pare koje je iznio iy kluba? Je li i njemu Zvezda dala puno, igracku i svaku drugu afirmaciju? Da li je on ikada igrao za zvezdu za dzabe_ Nije! Samo se tada y fudbalu vrtio manji nvac.
Прикажи још одговора
aca
E sda je gotova..definitivno.
A ha licemeru jedan
Sad ti Dzoni dobar ? sad kad komsiji treba da crkne krava. Do pre neki dan je bio naj gori i naj bezobrazniji igrac u ligi (tako sam i ja mislio) sjecam se tvoih komentara, sad kazez da je to za tebe ok. ma tipicno za vas
prosto da covek povrati od vaseg "moralisanja"
svim tim igracima koji su "negativci" neko "manipulise", samo vama sa severa niko nikada nije manipulisao i ne manipulise i vi ste uvek u pravu... svi su drugi ludi, samo ste vi normalnI!
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.