Почетна / Фудбал / Звезда

Лалатовић: Када чујем са севера „Нешо, одлази“ ја ћу одмах отићи...на трибине

Тренер фудбалера Црвене звезде Ненад Лалатовић рекао је да његова екипа у предстојећем мечу против Јагодине у Супер лиги Србије мора да се искупи за лош резултат у Нишу
ФОТО: И. Милутиновић

Морамо да се искупимо за кикс пред нашим навијачима, да играмо боље и победимо. Утакмица у Јагодини је тешка, можда више на психолошком плану због ремија у Нишу, али изговора нема. Ради се о квалитетном тиму који има феноменалну контру и полуконтру. Не бих сада трошио превише речи о њима, јер сам довољно причао о њима пред играчима на тренинзима – рекао је Лалатовић новинарима у Београду.

Црвена звезда у недељу гостује у Јагодини у 17. колу Супер лиге Србије.

Лалатовић је навео да ће бити промена у тиму у односу на меч против Радничког, али није рекао и којих.

Сигуран сам да ћемо одиграти много боље него што је било прво полувреме утакмице у Нишу –  додао је Лалатовић.

Тренер црвено-белих је рекао да ће знати када треба да напусти клупу клуба из Љутице Богдана.

Као и сваки тренер, свестан сам да не могу да останем овде десет година. Ту сам док буде било потребно, а када чујем са севера 'Нешо, одлази', ја ћу одмах отићи. Тачније нећу отићи, само ћу прећи на трибине – рекао је Лалатовић.

Утакмица 17. кола Суперл лиге Србије између Јагодине и Звезде игра се у недељу од 15.00. 

Коментари16
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Sale
Operi bolje uši,pa ćeš sigurno i čuti vapaj navijača da ti vide ledja,jednom zauvek ,idi treniraj,Srem,Proleter...
НТТ
Нешо (чуј, "Нешо") ОСТАНИ заувек, моле те Гробари!
pera
Lalatoviću u početku si imao moju podršku jer si nosio dres Zvezde a to nije ranije mogao bilo ko. Danas kada su u tvojoj ekipi glavni igrači Gavrić i Savičević jer jedino oni imaju sigurno mesto ne mogu biti na tvojoj strani pogotovo jer si aminovao sklanjanje Despotovića iz tima zarad završavanja posla Raju Božoviću i zarad tvog ostanka kao ucenjenog trenera. Ne pravi se tako karijera a još manje brani integritet i kredibilitet trenera jednog ovako velikog kluba. Istog trenutka si postao što se mene tiče bivšim trenerom kluba za koji navijam podosta godina. Ovo iz pijeteta prema jednom Miljanu ili Branku Stankoviću ili recimo Gojku Zecu. I u njihovo vreme su bile žučne rasprave ali su oni uvek bili uz igrače i ispred njih. A zašto si stavio svoju glavu na panj za interes menadžera koji bi da lepo živi bez rada na ledja Zvezde to ti kao zvezdaš jednostavno nisi smeo. Pižona i to odmah a mi ćemo se pobrinuti da Rajo ne bude na Mari zajedno sa svojim velikim projektom.
Gravediggaz
Neso, ostani!
denis
Lalatovicu jel ti se toliko zuri ,zar moras bas odmah da ides,,,,,,,,,,

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.