Почетна / Фудбал / Звезда

Марко Мишковић за евро лиценцу Црвене звезде!?

Финансијска дубиоза, посебно дуг од 11,2 милиона евра, који Црвена звезда треба да измири да би добила евро лиценцу, могли би да буду разлог повратка Марка Мишковића на Маракану!?

Напретков финансијер никада није крио колики је звездаш, опште позната је његова приврженост нашем најтрофејнијем клубу.

После прошлогодишње победе Чарапана над Партизаном под Багдалом, која је практично означила повратак шампионског пехара на Маракану, одмах по завршетку утакмице  се огласио на друштвеној мрежи поруком „Крушевац чека титулу!”

На пролећној премијери у крушевачком храму фудбала био је и Славиша Кокеза, потпредседник Црвене звезде. И то није било први пут да прати Напредак у друштву Марка Мишковића.

Овом приликом, наводно, један од разлога доласка била је понуда младом бизнисмену да се врати у клуб – као један од потпредседника и помогне у санирању дуговања, који Звезди висе као мач над главом.

То је једна од варијанти на тему „повратак у Звезду”. По другој, уколико донесе 11 милиона евра, Мишковић би постао први човек некадашњег европског и светског првака и добио одрешене руке да састави руководећи тим.

У том случају, вероватно би на Маракану први стигао Владимир Матијашевић – као спортски директор.

Марко Мишковић, који избегава јавно експонирање, није хтео да се оглашава на ову тему, па све остаје у домену спекулација, али – где има дима... А, шта би било са Напретком, уколико се Мишковић врати на Маракану, посебна је прича...

У УПРАВИ ДО 2009. ГОДИНЕ

Марко Мишковић је од 2006. године био присутан у управљачкој структури Црвене звезде, најпре као пријатељ. Потпредседник је постао кад је отишао Драган Стојковић и уступио фотељу Добривоју Танасијевићу.

Оставку на потпредседничко место, Мишковић је поднео у априлу 2009. године. Одмах после њега из клуба се повукао комплетан УО, па је трочлана комисија (Бабарогић, Ђорђевић, Лекић) имала командујућу улогу до избора на којима је победио Владан Лукић.

 

 

Коментари66
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

sasha
pisete o 11miliona kao da se radi par hiljada evra,pa samo lud covek ili onaj koji ima milijarde evra moze uloziti toliko novca u srpski fudbal
dejan.cz
Ma kakva privrženost dobro je poznat njegov plan da nas premjesti na surčin a da na našem(?) placu izgradi cijeli grad mada mu je kompanjon iz tih planova sad u zatvor (DŠ) mislim da se zbog toga vraća a i imamo dosta duga prema njemu...
Shone
Znaci kao i u KK postoji dug,dodje neko iz drugog kluba (u KK Covic) i dugovi nestanu kao rukom odneseni.Pa strava.
Marko
Imanjak je pravi navijac Zvezde.Koliko znam on je oprostio 2-3miliona koje je svejevremeno pozajmio.Za razliku od svih,izuzimam Den Tanu,njega je licno kostao boravak u Zvezdu.Ovde je ruzno to sto se vodi krivicni postupak protiv njega i moze ispasti da je oslobodjen zato sto je dao pare Zvezdi,a licno mislim da on apsolutno nema nikakvu odgovornost.Ako bude oslobodjen bice zbog toga sto je dao pare i uvek ce biti obelezen kao lopov.On bi sigurno dao pare,ali ovo moze biti razlog da odustane od ulaska u Zvezdu.
ja
ha ha njegove pare su prljave a djure frizure su ciste,makar mu firme nisu u blokadi za razlike od vaseg dugogodisnjeg predsednika duguje i Bogu i narodu a da ga ne stite i biva i sadasnja vlast odavno bi bio u zatvor zbog malverzacija,pametnome dovoljno vama pametnjakovicima...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.