Почетна / Фудбал / Звезда

Мијаиловић: Одлука о Николи Мијаиловићу је коначна, он није више члан Звезде

Председник фудбалског клуба Црвена звезда Светозар Мијаиловић рекао је да Никола Мијаиловић више није играч црвено-белих и да је то коначна одлука
ФОТО: Н. Неговановић

Управни одбор Фудбалског клуба Црвена звезда је већ донео коначну одлуку да Никола Мијаиловић није више члан нашег клуба и ту се неће ништа мењати. Црвена звезда неће више давати изјаве на ову тему с обзиром на то да је она за нас завршена – рекао је Мијаиловић за сајт клуба.

Црвена звезда је раније ове године прво суспендовала, а потом и раскинула уговор са некадашњим капитеном због кршења клупске дисциплине.

Мијаиловић је касније тужио клуб, а према писању данашњег Спорта, добио је спор против клуба из Љутице Богдана.

Дисциплинска комисија Фудбалског савеза Србије је, наиме, одбила да призна одлуку Звезде о раскиду уговора са образложењем да „нема утемељење у прописима фудбалске организације”, па Мијаиловић има право да се укључи у тренинге клуба. 

Коментари28
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

sasha
u normalnim drzavama klub sa ovoliko dugovanja se ili gasi ili prebacuje u nizi rang
Profa
"u normalnim drzavama klub sa ovoliko dugovanja se ili gasi ili prebacuje u nizi rang" To i ja kažem... Sad, možda Zvezda računa na pomoć Supermena, ali ne verujem da Supermen ima bilo kakvog uticaja na odluke UEFA. A ako FSS bude žrtvovao čitav srpski fudbal zbog Zvezde, onda može da se stavi katanac na vrata i svima ostalima u našem fudbalu... I Partizanu... I reprezentaciji... I samom FSS-u
enes np
22 miliona na 5 godina, i da ga dobiju odmah to je trećina duga nikako polovina. I ne nadaj se da će sve te pare doći do Zvezde.
Прикажи још одговора
enes np
Ovo ima samo u banana državi. Pa FSS kazni funkcionera kluba koji tu odluku ne poštuje i ne priznaje i svi ćute. Prekidaju jednistrano ugovor i misle da su u pravu, a zakonski ugovor kada se jednistrano raskine tu postoje i penali. Ako Zvezda prodje nekažnjeno od UEFA -e to će biti 8. svetsko čudo. Džoni samo napred i isteraj pravdu.
XX
To im je ubedljivo najbolji igrac kojeg imaju
nfgdfgd
Eh pametnjavići čekaj te tek dođe tužba od igrača pa biće ona prpa kako da nađem lovu i za njega.
Ti se mnogo pitas...
Moze vam se da radite sa savezom sta hocete... Gazda vedri i oblaci
Gravediggaz
Kao i predsednik CZ, a jednog dana ce i predsednik KKCZT. Protiv njega se trenutno vode postupci mnogo ozbiljniji od onog Toletovog pre 50 godina.
ANALIZA
E sto mi je savez presednik bivsi robijas.
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.