Почетна / Фудбал / Звезда

УЧИЊЕН ПРВИ КОРАК ЗА ИГРАЊЕ У ЕВРОПИ: Документација црвено-белих у ФСС

Црвена звезда је направила први и неопходан корак за играње на евро сцени у наредној сезони, предавањем документације Комисији за лиценцирање ФСС.
ФОТО: Вик

Апликација, уз предочавање досадашњег посла на елиминисању горућих дугова, упућена је на истеку рока.

Предстоји тежи задатак, проналажење велике своте новца како би се обрисале обавезе од око шест милиона евра до краја маја.

План управе је да се подигне кредит, али је претходно потребно да се гаранција добије потписивањем новог спонзорског уговора са „Гаспромом“.

Веће су шансе да Руси пристану на наставак сарадње, али нема и даље потврде да ће се то и догодити.

Коментари67
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

zvezda mi je sve
BUUUUUUUUUUUUM!!!!!! BUUUUUUUUUUUM!!!!! KAKVA VEST!!!! OJSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! upravo je dojavljeno da je nadjeno svih 60 miliona eura da se vrate dugovi!!!! sta je sad grobari???????? aaaaaaaaaaaaaaaaaaa????? sad cete cuti na svim portalima!!!!!! novi kupac zelezare ce uzeti i zvezdu! dolazi iz jedne bogate zemlje,i ima svoje naftne platforme,i nekoliko fabrika metala sirom sveta! ima i rudnik dijamanata u indiji! takodje,vlasnik je vise fabrika u pakistanu! ujedno ce fly emirates postati glavni sponzor,sa godisnjim ugovorom od 12 do 15 miliona e!!!!! postajemo opet veliki igrac u evropi i svetu! ps, ipak je danas 1.april!!!! aprililili!!!!!
Ja
12.01.2015 Robert Prosinecki predao tuzbu UEFI!! Imas na njihovom sajtu!! Verovatno su svi iz Niona glupi pa ne znaju sta se radi.
Super
I tako svake godine će oni da prologiraju uplate jer će konstantno da stižu nove tužbe i tako do ne dogled. Pa kontam ove vesti za licencu možete komotno da copy/paste i dogodine samo staviti validan datum.
Saša
Zvezda mora da se oporavi...Zvezda mora da dobije licencu...Zvezda ima jak i mlad tim...Zvezda će dobro zaraditi...Zvezda zaslužuje pomoć da bi dobila licencu!
Samo jedno se mora
Nista se ne mora...
ANALIZA
Pomognite Zvezdi. Jedinom Srpskom klubu koji postao Šampion Evrope i Sveta!
Kokos
To takmičenje se zvalo Interkontinentalni kup i nije titula prvaka svijeta, jer je imalo revijalni karakter, pa je tako prvak svijeta, kako vi kažete bio Atletiko Madrid koji nikad nije bio prvak Evrope, a revijalne mečeve u Tokiju su igrali i Panatinaikos i Malme i Borusija M koji su mijenjali evropske velikane Ajaks, Bajern, Liverpul, čak i Notingem fores, kojima je bila dusa da putuju na REVIJALNU UTAKMICU DO TOKIJA. Čak i FIFA i URFA odvajaju to takmičenje jedno od drugog odo 2004. godine i od 2004. godine...
Kokos
Kad je mogao dvostruki prvake Rvrope Notingem forest u drugu i treću ligu, a još uvijek je tamo, pa Juventus i Milan, moći će i morati i Zvezda, o Gleygov Rendžersu da i ne govorim...
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.