Почетна / Фудбал / Звезда

ТЕНК ОПЕТ РУШИ: Ковачевић се враћа у прву поставу

Тенк руши пазарску препреку! Александар Ковачевић, познат по специфичном надимку због борбености и чврстине у дуелима, враћа се међу Звездине стартере за једно од најтежих гостовања у пролећном делу шампионата.
ФОТО: В. Марковић

Ковачевић се на припремама у Турској изборио за место у тиму на премијери, али нишки реми платио погоршањем статуса. Ненад Лалатовић је на позицији задњег везног шансу указао Михаилу Ристићу и затим није мењао победничку формулу.

Сада је принуђен због повреде момка рођеног у Републици Српској, мада би се највероватније и у другачијим околностима определио да у једну од најтежих битака не крене без беспоштедног борца.

Лалатовић ће бити на слатким мукама да изабере вођу напада, могуће је да се од првог минута на терену у дербију кола нађу и Петар Орландић и Лука Јовић. Иза обојице је одличан голгетерски учинак током седмице, Црногорац је одморнији зато што је најмлађи првотимац тек јуче допутовао из Холандије.

 

Коментари18
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

realno
Mi se u Pazaru pitamo da li je utakmica nameštena.I 90% se slaže da je rezultat unaprijed dogovoren.Eto zbog toga navijači Zvezde mogu biti optimisti,jer inače bi Zvezda teško izvukla i bod.U prošlom kolu smo deklasirali solidne Lučance na njihovom terenu,1-3.Ko je gledao utakmicu,video je da smo trebali dati najmanje5 golova.Jedino mi nije jasno šta će Zvezdi takve titule,i kakva je to satisfakcija,budući da u Evropi ne može ništa da uradi.
Gravediggaz
Covek koga igraci pustaju da dodaje, centrira, sutira...znaju da ne moze vola da pogodi.
Gravediggaz
Ja nigde nisam rekao da Ninkovic treba u reprezentaciju da ide. On je U21 nivo trenutno, mozda cak ni to.
Arijel
Da, Ninkovic bi trebalo i u reprezentaciju kao i Jojic pred prodaju. Cisto da se da podsticaj igracu za bolje igre.
Прикажи још одговора
Војна хунта
"Тенк руши пазарску препреку"...хахаха, ма дајте молим вас, нисмо деца. Са Алкосаном "противником" а без новопазарске публике на трибинама нема препреке за фкцз. Препреке не постоје! А ту су и судије, за сваки случај, ако нешто непланирано крене по злу... 
A PREPREKA
vec sklonjena! bilo bi lepo da ne puste ni prenos!
ccc
Kako je tebi tesko u tvom zivotu...
sale
axaxaxaxa decko nije fudbaler 100%..nista ne zna,realno.
valjda nece biti posledica
Otkad Tenka I Gavrica nema u timu, nama je svanulo.
ajde
Samo javi nam koje su nam to filijale molim te, da i mi nesto zaradimo u kladionic.
Otkad ste ušli u seriju
utakmica protiv filijala vama je svanulo, čim izađete odmah ima da vam se smrkne.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.