Почетна / Фудбал / Звезда

Предраг Рајковић: Поносиће се Делије

Кошаркаши су разгалили срца Делија, на испиту су фудбалери! Црвена звезда је однела велики победу против Партизана под обручима, на таласу задовољства пласмана у елитно европско такмичење навијачи ће прићи и судбоносном дуелу са најљућим ривалом на травнатом тепиху стадиона „Рајко Митић“.
ФОТО: Н. Неговановић

- Сви смо срећни што је Црвена звезда преко Партизана дошла до пласмана у финале АБА лиге и хоћемо да задржимо навијаче у добром расположењу победом у вечитом дербију. Инспиришу нас и дају нам додатну снагу успеси кошаркаша – наглашава Предраг Рајковић, капитен Црвене звезде.

Кошаркаши неће бити у прилици да вам пруже подршку у вечитом дербију јер их за викенд чека финале?

- Штета је што се поклапају термини, као и време за припрему важних утакмица. Нисам сумњао да ће се пласирати у финале ни кад је Партизан изједначио на 1:1 у серији, па не бринем ни да ће доћи до трофеја. Верујем да ћемо тријумфом над највећим ривалом да се приближимо титули, па да заједно са навијачима и кошаркашима славимо у мају.

На првој полуфиналној утакмици у Пиониру забављали сте се шутирањем на кош?

- Покушај из аута се не рачуна, погодио сам један од три шута. Није лоше.

Ко је најбољи кошаркаш међу Звездиним фудбалерима?

- Повремено останемо на баскету у клупској сали Орландић, Вукан и ја.

Делује да немате шансе против високог Црногорца?

- Лупамо му „банане“, имамо добар одраз.

Стефан Бабовић је после Партизанове победе поручио да жели дрес Александра Павловића, чији ви желите да имате у колекцији?

- Калинићев! Одиграо је јуначки у трећој утакмици. Свака част комплетној екипу, звездаши могу да буду поносни.

Хоће ли Делије да се поносе и фудбалерима?

- Надам се...

Морате на победу у дербију?

- И верујем да можемо до ње. Кад смањимо на два разлика, биће све отворено. Партизан чекају затим гостовања у Новом Саду и Крушевцу, могли би да киксну и да преузмемо прво место.

Јесте ли се надали јачем отпору Лучанаца у Хумској?

- Веровао сам да би Младост могла да их сапллете. Боље је било да оптерећени неуспехом уђу у вечити дерби, али би нам свакако циљ била победа – закључио је Предраг Рајковић.

Коментари15
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Gravediggaz
Gledao sam kako CZ igra na nekoliko utakmica ovo prolece. To je rastimovano kao seoski, zadruzni orkestar. Presing i odmah krece panika.
batica
ko o cemu vojska o skracenju ,od vasih silnih lekcija umrecemo u neznanju. nisam prepotentan samo baratam cinjenicama. cak i da pobedite sudbina vam se zna , i ove godine bez evrope, a i za kosarku nuje sigurno.
arijel
samo citam komentare grobara. uvek su bili prepotentni i uvek je usledilo ocitavanje lekcije od strane crvene zvezde
Zole
Kad je to sledilo ocitavanje lekcije, ajde podseti nas? Godinama unazad, Partizan je dobijao uvek derbije koji su odlucivali o tituli, tako ce biti i sada.. Cekamo vas na kontre, Grbic i Zivkovic ce izvrteti one vase nesretne bekove kao na ringispilu, kicmu ce im izlomiti, uostalom uvericete se u subotu, u subotu Partizan osvaja titulu!
batica
decko, nemoj da te lazu to nije vas KK to je FMP vas klub se RASFORMIRAO ZBOG DUGOVA. dolazili ljudi na mali Kalemegdan odnosili sta su nasli cak i koseve... Fk crvena zvezda isto se pise, samo sto iz tog satora ne moze nista da se odnese, sve je pod hipotekom. tako momak ,odlican si golman i steta bi bilo da zavrsis u Palilulcu, jer terzic tamo ima dobre veze... i ove godine necete igrati u bilo kom evropskom takmicenju a mozete da se ljutite na strani faktor, koji zamisli kaznjava ako ne izmirujete obaveze prema igracima, zaposlenima, drzavi tu ni Vucic ne moze da pomogne. .. mislim da ces kao mnogi pre tebe da ostanes bez obestecenja kada budes odlazio u drugi klub, ..cim ti daju kapitensku traku , odrices se obestecenja.
ti si samo...
još jedan sa krizom identiteta.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.