Почетна / Фудбал / Звезда

Рајковић: Очекивали смо победу у дербију

"Очекивали смо победу, ишли смо на победу али тако се наместило. Још ништа није готово, има још још шест кола до краја. Верујем у ову екипу"
ФОТО: И. Милутиновић

Капитен фудбалера Црвене звезде голман Предраг Рајковић рекао је да је екипа очекивала победу у данашњем 148. „вечитом” дербију против Партизана, али да борба за титулу још није готова.

Очекивали смо победу, ишли смо на победу али тако се наместило. Још ништа није готово, има још још шест кола до краја. Верујем у ову екипу – рекао је Рајковић новинарима после утакмице.

Фудбалери Звезде одиграли су данас без голова са Партизаном у 148. „вечитом” дербију и остали на пет бодова заостатка за црно-белима.

Била је чудна утакмица, они су држали више лопту у ногама јер имају више искуснијих играча од нас. Окрећемо се новом колу и морамо да победимо у среду Доњи Срем. Није нам лако јер нисмо победили, значила би нам много три бода, али надам се да ће бити боље у среду – рекао је Рајковић.

Коментари17
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

as
Da, samo po namestenoj statistici od strane Prve vi ste imali loptu vise u posedu!!
Zuk
Kakva si ti rupa vreme ce pokazati.
sumider moder
Nije mi jasno na osnovu cega ste ocekivali pobedu?Zbog mazica verovatno i sad vas je spasao kad nije svirao penal nad Balazicem.
Gravediggaz
Od koga da traze penal? Od sudije koji je ignorisao prethodni? Od institucije koja ne sudi penal 20 godina? Ljudi digli ruke, ali to ne znaci da penal nije postojao. Inace bi i ti vrteo drugu pricu da se penal zaista nije dogodio.
Nikola
Pa vi trazite penal za nesto sto ni igraci partizana nisu trazili sledeci put kukajte zajedno.
popaj
nismo mogli do pobjede kad su nam najbolji igraci na klupi bili ,,,Ristic ,Grujic,Avramovski,,neznam sta je samo lalatovic video kad onog Stojanovica taj igrac nema blage veze ili,,, sam ja corav,,,igra kao curica boji se duel igre nemoze dva pasa poslati igracu,,jednostavno muka mi je kad ga vidim u zvezdinom dresu a Ristic ili Grujic sjede na klupi!!
grobar
rajkovicu rekaosati da smo boli tim od vas

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.