Почетна / Фудбал / Звезда

Порто хоће Јовића, Звезда чека 5.000.000 евра

Порто је спремио пет милиона евра за куповину Луке Јовића. И то није све - Црвеној звезди би припало и 50 одсто од трансфера кад једног дана буде напуштао португалског великана
ФОТО: Н. Неговановић

Сензационална вест стиже са Пиринејског полуострва, сервирана у престижној спортској новини „Абола“.

На стадиону „Рајко Митић“ немају информацију да је учесник четвртфинала Лиге шампиона заинтересован за њиховог најмлађег првотимца, ефикасног у последње време.

- Ништа конкретно није стигло за Јовића, нисмо у клубу ни чули за интересовање Порта – поручио је Звездан Терзић, генерални директор Црвене звезде.

Док се информација из Португалије муњевито ширила јуче фудбалским круговима, ступили смо у контакт са Јовићем.

- Изненађују ме приче око Порта. Колико знам, понуда није стигла – рекао је Јовић.

Коментари65
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ma
Pogledajte samo snimke zadnjih 20 partizanovih utakmica,pa neka kazu da sudije nisu gurale partizan mnogo sramnih odlukaKоментари
block
Guraju ih sudije zadnjih 220 utakmica partizan,nista to nije novo.Svirana su 4-5 penala protiv njih zadnjih 10 ak godina u domacim okvirima.
Marko
Retko Porto placa veliko obestecenje, kao i Benfika i Sporting.Najcesce neko drugi plati igraca i onda oni daju velike procente.Direktor Porta je trebao doci na derbi ali je odustao i to je 100./. tacno.Interesantni:Saponjic,Zivkovic i Jovic!!!!Zivkovic br.1.Jovic mora da odigra dobro u Evropi,da dva tri gola pa onda ide prica o milionima sa Portom.Ovako iz JSL max.2 miliona!!!!!!!!Procente ce dati ako ga Zvezda pusti besplatno ili za neku sicu.Mozda je cudno ali Zvezda bi zaradila tako tri puta vise pod uslovom da Jovic igra dobro i da ga zaobidju povrede.Porto prodaje svoje igrace za 20,30,40 i 50 miliona evra,a Zvezda 1,2 mozda 3.
sale z.
Fala Bogu i vi nešto da prodate, ajde neka je sa srećom, drmnite lovu.
100%
Ova informacija nije tacna. Porto uopste nije u igri. Real je za Jovica vec ponudio 96 miliona i + Ronalda u zamenu. Ponudili su zvezdi i jos 60 miliona da vraati sve dugove, al Terza se jos cenka.
Gagi 1946 .
Pa tako i Darko Lazovic,kazu iz Zvede dobijao ....7 miliona ali na kraju sezone , ide bez obestecenja .

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.