Почетна / Фудбал / Звезда

Јовић: Делује да смо изгубили шансе за титулу

Црвена звезда је остала на пет бодова минуса и два кола после дербија, потребно јој је чудо како би одбранила титулу
ФОТО: Н. Неговановић

- Делује да смо изгубили шансе за титулу, али ћемо пружити максимум на свакој утакмици. Следи нам гостовање Чукаричком, хоћемо да покажемо да смо бољи и да срце може да победи паре! – поручио је Лука Јовић.

Коментари39
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zuk
Da nije namesteno bilo bi minus 15 a ne minus 5
Pedja
Ovo deriste rece da ce biti prvi posle derbija.Hahaha...jel vam to terzic obecao?
ibra s.most
On ima mjesta u Premijer ligi ali BIH ili u Kini sto odsto, jaaaa bolan.
meraklija
Prvo, da je pravde i da se umesa UEFA vi bi otisli u patos ligu a vasi celnici u zatvor. Drugo,Cuka je od vas jaca za klasu i sve sto bude manje od 2 razlike za njih treba da slavite. Trece,smrsaj malo u 17 godina imas 7-8 kilograma viska
Realan
Hahhahaha kakav si ti lik. :D Odgovaras sam sebi. :D
Nikola
tako je jsd sektasi! tako je! odobravam,i podrzavam! sve sam u pravu sto sam napisao gore! u stvari,sam sebe podrzavam!
Прикажи још одговора
MAX
Ovo dete još spominje neku titulu? Dečko nije ni svestan svoje gluposti. Ne kažem da je loš igrač i da možda neće postati odličan ali neka sam pogleda snimak svog gola protiv Rada i zaključi o čemu se radi. Neka pogleda kretanje protivničkog igrača kome ne pada na pamet da krene prema njemu i da ga blokira. Orlandićev gol takođe očigledno zaostajanje igrača odbrane da nebi uspela ofsajd zamka. Ovakve stvari ne rade ni igrači u seoskim klubovima. Inače penal za Vošu je postojao iako verovatno nebi stigao loptu. To ne znači da Partizan nebi pobedio kao što i jeste pošto je u drugom poluvremenu bio ubedljivo bolji. U derbiju je Zvezda videla gde joj je mesto i nedosuđen penal uopšte nije bitan. Imali su šansu na svom terenu da se uključe u borbu za titulu i nigde ih nije bilo a Partizanu ta pobeda iz penala nije ni bila potrebna da bi žalili za njom. Zvezda non-stop trubi o nekakvoj tituli a realno su lošiji i od Čuke i od Voše. Ne ide na silu.
bot
Volimo da vas gledamo kako se ložite do poslednjeg kola.
Nikola
Vasa bolesna mrznja stvarno nema granice... Pa sto nas bre ne dobiste 4:0 kao vojvodinu a reci mi botu?

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.