Почетна / Фудбал / Звезда

Стошић потврдио да је добио понуду Звезде: Одлучићу следеће недеље

"Позвао ме је Звездан Терзић, генерални директор Звезде. Мој бивши клуб изразио је жељу да ме види у клубу у новој улози."

Влада Стошић би после 23 године могао да се врати у Црвену звезду. Члан најславније генерације црвено-белих која се попела на европски трон 1991. године кандидат је за спортског директора.

Позвао ме је Звездан Терзић, генерални директор Звезде. Мој бивши клуб изразио је жељу да ме види у клубу у новој улози – потврдио је у телефонском разговору из Севиље, Влада Стошић. – Договорили смо се да следеће недеље дођем у Београд и да разговарамо о понуди. После нашег сусрета одлучићу да ли се као функционер враћам у клуб у којем сам као играч доживео прелепе дане.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Petar Borota
Vlado, Sjećam te se iz igračkih dana! Bio si mi drag iako si bio na pogrešnoj strani! Ova avantura ti NE TREBA!!! Da je neko POŠTENIJI u klubu ok ali ovi... Budi tu gdje si sad jer zaslužuješ bolje (pitaj Prosinečkog, Jugovića i ostale koji su se pokušali oprobati pa su prošli k'o „bosi po trnju” (ne samo u sportskom smislu) u zvezdi kao funkcioneri)!
pera
Cincar je dete Zvezde kojoj je davao celog sebe. Radnik, odgovoran čovek takav i treba da radi u interesu kluba. Nije bio zvezda generacije već radilica ali sigurno može da pomogne pre mnogih drugih koji bi da se bave muljanjem. Još nešto ima iskustvo u ovom poslu u Betisu to radi već nekoliko godina i ne može se reći da nisu uspešni. Moje je skromno mišljenje da ako on ne prihvati Panta bude taj sportski direktor ali na poduži period. Mora se vratiti poverenje zvezdaša u Zvezdu i zvezdaše. Da konačno krenu da rade svi u njen interes.
Sile
Beži čoveče od ovih... Bežiiiii
FkpCascais
Ako ga budu sabotirali kao Zorana Stojadinovića, bolje da se ne pajta sa kokezama i takvima...
Gravediggaz
Pa to je jasno. Njega ce da dovedu zbog nekih njegovih veza za prodaju preko, a svoje igrace ce da guraju u tim. Nije se jos desio sportski direktor u Srbiji da je mogao normalno da radi svoj posao.
ibra
Pa daaa... nek ostane u španiji, niko pametan ne dolazi ovde (Mijat, Tošić, Đuka, Jokan...).

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.