Почетна / Фудбал / Звезда

Лалатовић: Екипа није имала подршку управе

"Нисам био бахат , нисам хтео Месија, већ Милијаша да задржимо до зиме, а Печника до лета. Хтео сам Чаврића, али челници клуба проценили су да је боље да оде у Генк"
ФОТО: И. Милутиновић

Тренер фудбалера Црвене звезде Ненад Лалатовић рекао је да победом над Младости из Лучана жели да заврши сезону у Суперлиги, али и да се на тај начин опрости од клупе црвено-белих.

Надам се да ћемо победом завршити сезону. Позивам навијаче да дођу у што већем броју, јер се опрашта Лазовић. Много је дао клубу и заслужио је да оде у великом стилу. Незгодан противник нам долази и неће бити лако – рекао је Лалатовић на конференцији за медије на стадиону Рајко Митић.

Он је нагласио да има великих кадровских проблема, пошто је на тренингу имао на располагању само 12 фудбалера.

Први пут у историји Звезде десио се овакав случај. За нас је битна прва и последња утакмица и мора да се победи. Да бих саставио тренинг, морали смо да се скинемо и ми из стручног штаба. Ипак, играчи који буду истрчали на терен, даће све од себе – навео је Лалатовић.

Он је казао да је Џошуа Паркер напустио клуб без његовог знања, али и најавио да би неки играчи могли да затраже раскид уговора.

Током већег дела сезоне нисам знао где је Паркер, па ни сада. Нисам причао са управом, немам контакт са њима, вероватно имају пуно посла, а са некима се нисам видео од шест месеци до годину дана. Траже новог тренера и спортског директора. Желео сам да имам спортског директора и жао ми је што тако није било – навео је Лалатовић.

Он је поручио да му је драго што је у једној анкети добио подршку навијача да и наредне сезоне остане на клупи.

Навијачи су видели нешто добро што сам радио годину дана и испунио сам очекивања да афирмишемо младе. Звезда ми није успутна станица, овде сам јер волим клуб – рекао је Лалатовић.

Према његовим речима, екипа није имала подршку челиника клуба, као у првом делу сезоне.

Они су увидели да су погрешили што нису имали спортског директора. Имао сам визију да доведемо Владимира Матијашевића, који би био спона између управе и мене. Нисам био бахат , нисам хтео Месија, већ Милијаша да задржимо до зиме, а Печника до лета. Хтео сам Чаврића, али челници клуба проценили су да је боље да оде у Генк – рекао је Лалатовић и додао да су га посла коштале изјаве да није доводио појачања.

Он је нагласио да црвено-бели имају лепу будућност јер су афирмисали много младих играча.

То је један велики корак да Звезда изађе из блата. Уколико клуб хоће да прода младе играче, зарадиће 10 милиона евра.

Млади тренер је истакао да би у дресу Звезде волео да види Николу Стојиљковића (Чукарички), Радета Крунића (Борац), Бруна Матоса (Нови Пазар) и Мирка Иванића (Војводина).

Сигуран сам да би могли да их доведемо, са тим играчима Звезда би освојила титулу.

Он је прокоментарисао изјаву потпредседника Ивице Тончева који је рекао да би послао авион како би довео некадашње тренере Партизана Славишу Јокановића и Мирослава Ђукића.

Не приличи да дижемо људе из Партизана. Јокановић је одличан тренер, али требало би хвалити Муслина, Пижона Петровића или Шекуларца. Не бих хвалио тренера Партизана, већ само Звездине легенде – закључио је Лалатовић.

Утакмица 30. кола између Црвене звезде и Младости из Лучана игра се у недељу од 17 сати на стадиону Рајко Митић.

Коментари20
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Brandon
Sve ovi novinari na celu sa Toletom najbolje poznaju rad u Zvezdi,Toletov covek Terzic sada glume da se ne poznaju,Jebi takovu drzavu i ljude koji nevole svoje,kako ce voljeti tudje,samo kroz novac .Novinari da zarade na lazima i kurvaluku dizu tiraz da se sto vise proda primjeraka,gdje vode drustvo.Zanimljiviji su parovi,nego cijeli sport Srbije,majkemi gadi mi se sve to.Vjerujem da je narod Srbije izdan,dali upste u maticnoj zemlji postoji srbin.........Koliko vidim ne........Nadam se da ce sledeca sezona biti bolja.......
bokiRUS
Не бих хвалио тренера Партизана, већ само Звездине легенде ...koliko je zadojen mržnjom.Ej da ne može da pohvali...nula od čoveka.
ismet
Papaaaa Lalatoviću ćao samo što dalje od marakane... uništi čovek Vukana, Lazića, Kahrimana, Mbođa, igrali mu levaci samo.
Гробар
Лалате,не знам какв си тренер,то се није могло видети са овим ограниченим тимом,мада по мени никако не могу да играју заједно Катаи,Лазовић,Стојановић,Паркер и Јовић а теби су они играли већину утакмица.Мислим да си емотиван и искрен и да стварно волиш Звезду више од свих из управе.Свака част и за Јокана,не треба нико из Звезде да хвали партизановце,није природно.Врати се у Крушевац,мања екипа ти више лежи јер знаш да мотивишеш,а посрнулом гиганту нек је Бог упомоћ са Терзом,Тончевим и великим председником који се не пита ништа
sale z.
Ovaj čovek najblaže rečeno ne razmišlja o tome šta priča. Sa Stoiljkovićem, Krunićem i tamo nekim bla bla, Zvezda bi bila šampion. Da da, ako Partizan, Čukarički i Voša istupe iz lige, ni ta pojačanja vam ne bi trebala. Pa šta recimo ako Partizan dovede bolja pojačanja, kao platežno sposobniji, a i ide u kvalifikacije za LŠ, pa bi trebalo još bolje da se pojača? Ili ako Čuka zategne za Stoiljkovića cenu koju ne možete da platite, ionako ste sirotinja, UEFA merka, finansijski fer plej itd. itd
djosla
Sirotinja,nista ti ne znas sinko.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.