Почетна / Фудбал / Звезда

Црвена звезда победник Турнира пријатељства

Фудбалери Црвене звезде до 16 година освојили су други Турнир пријатељства, пошто су у финалу у Бијељини победили екипу Војводине са 1:0 (0:0)
ФОТО: Д. Жарковић
Црвена звезда – Војводина 1:0 (0:0)
Стрелац: Михајловић у 49. минуту.
Гледалаца: 1000. Судија: Рајко Ђорђић.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Ђекић, Гачић, Милош З. Николић, Милуновић, Терзић, Ковач (од 36. Вукмановић), Јовељић, Михајловић (од 50. Вудраговић), Ракић, Пузић, Томашевић (од 36. Перић).
ВОЈВОДИНА: Војводић, Костић, Деветак, Качавенда (од 38. Живковић), Веселиновић, Видаковић, Зличић, Јанковић (од 33. Дунђерски), Леђанац, Станојевић (од 33. Митровић), Бељански (од 54. Стојаковић).

 

Тријумф београдским црвено-белима донео је Михајловић голом у 49. минуту, када је после центаршута са десне стране издржао дуел са двојицом дефанзиваца Војводине и савладао голмана Војводића.

Квалитетну и занимљиву утакмицу одиграла су два тима на терену етно села Станишићи, из које су као победници изашли изабраници тренера Огњена Коромана.

Војводина ће жалити за пропуштеним приликима из првог дела игре, а најбољу је имао Станојев када је са три метра промашио празан гол. Ипак, Звезда је у другом полувремену одиграла много боље и успела да освоји трофеј намењен најбољем тиму у региону.

Кадети Звезде су на првом месту сменили прошлогодишњег победника загребачки Динамо, којег су у полуфиналу савладали минималним резултатом.

Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

aca
Partizan je igrao bez 4 najbolja igraca .
Republika Srpska
Nije bilo Toleta da vam i to sredi. Šteta
DENDA
ZVEZDA JE CUDO CIM SE OKUPE KLUBOVI IZ BIVSE JUGE PA MAKAR I OMLADINCI ZNA SE PRVAK, TO JE JEDNOSTAVNO KARMA, SAMPIONI SU UVEK SAMPIONI. ZIVELA INSTITUCIJA ZIVELA ZVEZDA.
Firma
Vidim, svi hvale ovaj turnir. To samo zato sto ga je zvezda osvojila. Da je dobila Vojvodina, ne bi se ni spomenuo u medijima.
kaboom
Odlican turnir, odlican fudbal!
Zvezdas
Bravo momci ! Mihajlovica za dve godine u prvi tim,decko zna fudbala.Interesantan je i visoki stoper Milunovic kao i centarfor Joveljic.Zvezda ima svetlu buducnost sa ovim igracima,ima tu jos nekoliko izuzetno talentovanih igraca i u drugim uzrastima

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.