Почетна / Фудбал / Звезда

Црвена звезда добила лиценцу за играње у Европи

Фудбалски клуб Црвена звезда добио је лиценцу од Фудбалског савеза Србије (ФСС) за такмичење у квалификацијама за Лигу Европе, потврдио је генерални секретар Стефан Пантовић
ФОТО: И. Милутиновић

Другостепена комисија ФСС издала је лиценцу Црвеној звезди за такмичење у Европи. Данас је заседала комисија за жалбе, које су поднела четири клуба и Звезда ће играти у Европи. Имаћемо на свака три месеца контролу Европске фудбалске уније – рекао је Пантовић Танјугу.

Како је Танјугу речено из клуба, Црвена звезда је измирила 10 милиона евра дуга према 60 поверилаца.

Црвена звезда на тај начин играће у европским тамичењима после годину дана паузе, пошто је прошлог лета избачена из квалификација за Лигу шампиона због кршења правила о лиценцирању.

Звезда је у тек завршеној сезони завршила на другом месту Суперлиге са 64 бода, седам мање од Партизана.

Коментари76
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

igor
oklen vam novci
Smejurija
Cak i u tom finalu Kupa Sampiona sto ste izgubili od Reala sa 2 1 ste otisli kao cetvrtoplasirani tim ili mozda cak petoplasirani tim domaceg sampionata. Poslao vas Tito.
D.S.
Uprava je napravila odlican potez,sad pet,sest pojacanja i napred do Lige Evrope.
Branko
Dok je vucic na vlasti, a onda.....zbogom.
Idi begaj
Ako opet ne dovedu 15 fudbalera nista nisu uradili. Vi nista normalni u svakom prelaznom roku po 10.15 novih fudbalera. Zimus 11, letos 14, svaka cast, domacinsko poslovanje. Dokle Cigani tako?
evropa nedostizna
jesam zvezdas ali sa ovim timom max 3 kolo kvalifikacija.Ako hoce evropu ristic,grujic,jovic,jovanovic i rajkovic moraju da ostanu i na njih jos jedno dobrih igraca kako zvezda nema para za njih nema ni evrope
lika
a nevalja vam tole i savez jel.
gemathegreat
Ne valja matori i ja pristajem da zvezda ispadne u trecu ligu samo da Karadzicu vidim ledja. Ne valja, nije nikad ni valjao niti ce valjati ikada. Taj covek je odavno medju mnogim stvarima morao biti krivicno gonjen ako ni za sta drugo do za onu izjavu iz Djenove, gde kaze da zna tacno ko stoji iza nereda i nikada nije rekao ni rec. To je prikrivanje informacija i krivicno delo, prema tome .... A spisak ide oko coska koliko je dug.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.