Почетна / Фудбал / Звезда

Божовић: Сањао сам да водим моћну Звезду о којој Европа поново треба да прича

Нови тренер фудбалера Црвене звезде Миодраг Божовић изјавио је да је пред њим тежак посао и зато је позвао навијаче да буду стрпљиви, али је и истакао да му је сан да црвено-бели постану „моћан тим који игра модеран и препознатљив фудбал”

Ја о позиву Звезде не размишљам и не преговарам и ако сам слободан када ме мој клуб позове, постоји само један одговор на позив мог клуба. Он је „да” и „одмах” – рекао је Божовић.

Божовић је додао да је јавности мало познато да је он 2010. године био тренер Звезде на једну ноћ, али да тада није могао да прихвати посао због важећег уговора у Русији.

С мојим клубом нисам преговарао ни о чему осим о томе да ли имамо исту визију Звезде. Кад сам разумео да делимо исте снове и амбиције, „преговори”, или још боље разговори, били су завршени. А Звезда коју сањамо је моћан тим који игра модеран и препознатљив фудбал о коме Европа треба да поново прича – казао је Божовић.

Он је навео да му је велика част што ће предводити Звезду са клупе.

Нема веће части него водити свој клуб на нашој Маракани и верујте ми сањао сам о томе свих ових година које сам провео радећи у иностранству. Хвала Кокези на упорности, управи клуба на поверењу и навијачима који су ових дана показали колико подржавају позив да водим Звезду. Пред нама је тежак посао, молим звездаше за стрпљење и подршку, а ми ћемо знати то да вратимо играма и трофејима – рекао је доскорашњи тренер Локомотиве из Москве.

Коментари52
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

sanjaj sanjaj
Samo ti sanjaj sanjaj, nekima se snovi i ispune, a nekima su samo pusti snovi, ostade na pustim snovima, ali tebi tesko da ce san biti java, treba tu necega sto nedostaje,a to zvezda tesko da ima ili tesko da ce dobiti pozdrav
Eh eh
Ma daj Bozovicu, hajde bre, razne izjave ovde, eno neke na SOS kanal, pa nisi ti na lepe oci dosao u zvezdu, i da za solidne pare odradis posao, platice to zvezda dobro, bice dobro da ti ne ostanu duzni, a sto se tima tice koliko njih odose? a sta mislis zasto? pa gde je mijailovic,ninkovic, da ne nabrajamo, kome se sve nije ostajalo u zvezdi, a tek koga li ce to dovesti, i oni koje zele, bolje im je da produze u vojvodinu ili cukaricki ili u javor, samo da ne bude da vas neki isprase iduce sezone poput cukarickog,partizana i da ne nabrajam, mocna zvezda bila nekad, nekad, nekad, sad za mocnu zvezdu treba dosta sponzorstva, para da bi se nesto postiglo, vi cete pobneki naravno svoj kolac uzeti, a zvezda nece daleko stici u jelen super ligi druga ili treca, u evropi ako bude liga evrope bice sjajno ai to nece predugo biti, tesko da ce zimovati u evropi,pozdrav
zoran
Na chemu je ovaj..?? Koji to uspeh kao trener ima..?? Grbalj..??
Bojan
Vodio je i Kolasin i Bijelo Polje......I to uspesno, 7 i 12 mesto.
Srecko Sojic
Sanjao sam i ja da sam kapetan od belu ladju.
Bojan
Bozovicu, Bozovicu....sanjao si da vodis mocan klub Evrope, ali Zvezda odavno to nije. Besparica i kriza je ucinila svoje, 60 miliona evra duga, fudbaleri i radnici u sportskom centru bez plata i uslova za zivot. Glad i beda se uvukla u klub, tako da dolazis u pogresno vreme. Lepo od tebe sto tako kazes, ali Zvezda nije ono sto je bila kao u Bariju ili neku godinu pre toga. Treba ogroman novac da bi se napravio tim, a niko nece da volontira i igra gratis. To je realnost.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.