Почетна / Фудбал / Звезда

Љупко Петровић: Кад Казахстанци буду крочили у „рупу” неће знати где се налазе

Трепере емоције попут листа на ветру стручњаку са сталним именом у историји српског и европског фудбала Љубу – Љупку Петровићу, уочи Звездиног квалификационог дуела првог кола Лиге Европе с Каиратом
ФОТО: Д. Жарковић

Божовић је искусан, верујем, осујетиће Владимира Вајса и неће дозволити да његов тим искомпликује ситуацију на терену. Напротив, уз френетичну подршку Делија, може утакмицу да учини лаком и резултатски позитивно извесном. Казахстанци нису навикли да играју пред бројном и надасве бучном публиком, кад буду крочили у „рупу” неће знати где се налазе! Ха, ха...

Коментари26
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

nidaka
xa xa xa
Ibrahima Gueye
E moj Ljupko, idi bre u penziju, nemoj da se brukaš!
BoboVijeri
Dzaba pokusaji ovim smesnim komentarima da se urusi velicina Crvene Zvezde.
no1o
xa, xa...
a-ha
da, da znamo... kao sto ni igraci Partizana nisu znali gde su dosli (posle takvih izjava i najava) na proslom derbiju, pa su vas sabili u misiju rupu! jednog dana cete mozda shvatiti koliko je smesna ta vasa umisljenost da ste neka "velicina"! do sada ste 100 puta mogli da se izdignete iz blata samo da ste na tome poradili... ali, svakom po zasluzi ;)
Jao majko mila, koliko grobari slave bod u derbiju? Pa zar je za vas nerešeno uspeh?!? Samo se blamirate!
Nikola
Sabili? Pa sto nas ne dobiste "sampioni"/ a?

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.