Почетна / Фудбал / Звезда

Вин Вин нови спонзор Црвене звезде

"Компанија Вин Вин је један од лидера у свом послу. Ово спонзорство је још један корак ка остварењу циљева Црвене звезде у овој сезони - а то је борити се за титулу. Вин Вин је лидер на српском тржишту, присутан је у свим крајевима Србије, као и Црвена звезда. Надамо се да ће ова сарадња дати допринос како фудбалском клубу, тако и самој компанији"
ФОТО: Н. Неговановић

Фудбалски клуб Црвена звезда потисао је једногодишњи спонзорски уговор са компанијом Алти, односно њиховим брендом „Вин Вин”.

Компанија Вин Вин је један од лидера у свом послу. Ово спонзорство је још један корак ка остварењу циљева Црвене звезде у овој сезони - а то је борити се за титулу. Вин Вин је лидер на српском тржишту, присутан је у свим крајевима Србије, као и Црвена звезда. Надамо се да ће ова сарадња дати допринос како фудбалском клубу, тако и самој компанији – рекао је председник црвено-белих Светозар Мијаиловић на стадиону „Рајко Митић”.

Пословни директор Звезде Стефан Пантовић навео је да је веома срећан што црвено-бели други дан за редом потписују спонзорски уговор. Фудбалски клуб Црвена звезда јуче је потписао уговор с компанијом Еуросалон.

Веома сам срећан што јачамо спонзорски пул. Да немамо сутра утакмицу, сигуран сам да бисмо и трећи дан за редом потписивали спонзорски уговор. Драго ми је што не стајемо – казао је Пантовић.

Један од директора компаније Вин Вин Дејан Поповић рекао је да му је част што је та компанија постала спонзор „најтрофејнијег, науспешнијег и највећег клуба у Србији”.

Верујем да ћемо спонзорством успети да вратитимо титулу која је прошле године измакла за мало – навео је Поповић.

Финансијки детаљи спонзорског уговора нису саопштени.

Коментари23
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ntt
sledeca firma je ROTOKOŠ
Sale
Pozivam javno sve Grobare da bojkotuju Win Win, pa neka slobodno sponzorisu zvezdu.
pozivaj se na Karadzica sada panteru
Zvezdine se pise malim slovom. Kao sto se pise partizanove, srpske, americke, nemacke, ruske, itd.
Poziv
Pozivam javno sve grobare da od sad zauvijek bojkotuju Zvezdine vijesti.
dELIJA
Oce ima neki popust sa clanskom kartom ?
Gravediggaz
@popust +1
popust
Ili duplom licnom?
Gagi 1946 .
Sadase slikate sa sponzorima prilikom potpisivanja , te VI VIN pa EUROSALON ........jedino nigde slike sa Gaspromom kad ste potpisivali , kadvam trebalo za evrolicencu . Naj verovatnije trebala dase slika drzava SRBIJA ,jersu pare izgleda iz njenog budzeta .
Zvezdas
Vrhunska kompanija,bravo za upravu.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.