Почетна / Фудбал / Звезда

Рендулић: Можда смо чак и добро прошли у првом мечу

Одбрамбени фудбалер Црвене звезде Зоран Рендулић није задовољан резултатом у својој дебитнатској утакмици у црвено-белом дресу и истиче да је рано добијени црвени картон његовог саиграча Савa Павићевића и примљени гол у завршници првог дела игре против Каирата много утицао на екипу
ФОТО: В. Марковић

Црвени картон и гол који смо примили у последњем минуту првог полувремена доста су утицали на нас. У другом делу смо покушали нешто да променимо, али су се они повукли и чекали контре. Искористили су тај вишак играча. Сваки озбиљнији тим то уме да искористи и можда смо ми чак и добро прошли ову прву утакмицу – рекао је Рендулић новинарима после меча.

Црвена звезда је на стадиону „Рајко Митић” поражена од казахстанског Кајрата са 0:2 у првој утакмици првог кола квалификација за Лигу Европа.

Рендулић је казао да екипа не сме да тражи алиби за пораз и додао да верује да ће црвено-бели спремно дочекати реванш утакмицу.

Нисам задовољан резултатом у дебију, али ово нам је била прва такмичарска утакмица. Не би требало да тражимо алиби, али они су у сред првенства, физички су спремнији и то су искористили. У другом полувремену су се мало повукли, али је нас стигао умор у последњих двадесетак минута – рекао је Рендулић.

Имамо сада седам дана до реванша и сигуно ћемо бити спремнији. Ово није био никакав показатељ и надам се да ћемо из утакмице у утакмицу бити све бољи.

Нападач Каирата Жерар Гоху, који је постигао водећи гол за казахстанску екипу у 45. минуту, као и да главни арбитар покаже у другом минуту црвени картон дефанзивцу Звезде Сави Павићевићу, задавао је доста проблема одбрани црвено-белих. Ипак, Рендулић не сматра да је Гоху „деловао нешто посебно”.

Није ми деловао нешто посебно. Мислим да сам добио скоро све дуеле са њим. Не би требало правити фаму да су они нешто специјално. Једноставно, нама је ово била тек прва утакмица и ми нисмо били на нивоу на којем можемо да будемо. Не би требало да се плашимо реванша, ништа није готово. Ово је било тек прво полувреме – рекао је он.

Рендулић је сноћ дебитовао у дресу Црвене звезде, а о атмосфери на популарној „Маракани” имао је само речи хвале.

Атмосфера је била фантастична, верујте ми да сам се пет пута најежио током утакмице. Штета само што и резултат није био бољи – рекао је Рендулић.

Реванш утакмица првог кола квлафикација за Лигу Европе између Каирата и Црвене звезде играће се у четвртак у Алматију од 16 часова по средњеевропском времену.

Коментари23
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

bari 91
Odlično smo prošli. ccccccccccccc....
Mile
Ma nije najgore sto ce se ispasti jos u sezoni kupanja nego ce ceo plan barona da se srusi .Klub je u jos vecim dugovima a sve pare od Gasproma su date za licencu a to je bila najveca glupost jer sada ce igraci dobijati samo burek bez jogurta a o samponu da i ne pricam.p.s AV je pogresio kada im je dao onu poklon titulu.
Goran
Biće bolje u revanšu.Ima još 90.minuta.Napred Zvezda,napred Srbija.Pozdrav iz Sirije. Support for Red Star from the people of Syria.
oldgravedigger
zna se dobro ko se u lijepoj vasoj oseca kao kod kuce(ako ne znas pitaj ilica iz kk fmp) i ko je navijao za lijepu vasu i to protiv svoje domovine...ako i to ne znas pitaj m.patica...
Ante
Mi Hrvati vjerni navijaci Hrvatskog Partizana navijamo uvek protiv Srpske Zvezde kojima je svima nabila frustracije.
mare fkv
Vosi ste dali prvi gol iz cistog ofsajda, a drugi iz ovakvog ofsajda u kakvom je bio Gohu, a sad kukate. U ovoj kukuruz ligi bi za taj start Pavicevica verovatno Gohu dobio karton za kontrafaul. Guraju vas na sve moguce nacine, ali kad dodje Evropa, pa vas prizemlje na ovakav nacin, srce mi puno...
Branko
Ne mozda Rendulicu, ne mozda, nego ste super dobro prosli, posto je relano trebalo da bude 6:1.
kratko i jasno
mnogi od nas su vec uzeli pare i nemoj da sumnjas da cemo i u revansu uzeti
Nikola
Normalno.
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.