Почетна / Фудбал / Звезда

Каират уместо Вереда добио Деспотовића!

Казахстанци су се ипак појачали играчем из црвено-белог табора

Додуше, желели су Вереда али им се та жеља није испунила. Ђорђе Деспотовић следећих шест месеци играће као позајмљени играч у Каирату.

Нападач је претходну полусезону провео као позајмљени фудбалер у казхстанском Жетисуу. У клубу који се боти за опстанак одиграо је 17 мечева и постигао пет голова чиме скренуо пажњу на себе. Понуду Каирата прихватили су и Деспотовић и Црвена звезда.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

pera
Pišite šta hoćete aliDjordje Despotović je igrač koji je mogao sa malim Jovićem da pokida proleće u Zvezdi ali zvezda Orlandić mora da igra. Igrač koji nema nijednu pozitivnu karakteristiku za mesto centarfora koje pokriva. Niti zna sa loptom niti se dobro postavlja da ga bar gadjaju u glavu a beži od duela samo tako. Djordje Despotović je žrtva klanova i to je sramota za klub u kome je ponikao. Pa ako hoćete najveća sramota je i do nas navijača, mi možemo da istrpimo drvo Orlandića ali ne možemo da istrpimo našeg igrača a momak se vratio u klub da pomogne svojoj ljubavi nama su ipak u našu korist nametnuli grobara.
lik
Orlandić u odnosu na broj minuta provedenih na terenu je statistički gledano mnogo efikasniji od Despotovića.
Mikica
Niti ga je uzeo niti to može. Obično lupanje kroz novine.
Miki
O ovome se ne pise http://www.transfermarkt.co.uk/bojan-saranov/profil/spieler/36845
Lik
Znači ode Rajković?
transfermarkt
Transfermarket ne zuri oni objavljuju prelazak igraca tek kad je 100% tacna informacija. To sto novine i portali odugovlace to je nesto drugo :)
Прикажи још одговора
igor d
Ovi bas navalili da nekog uzmu..Samo ne znam sta su videli,uzimaju igraca koji nije u prvom planu od kluba kojeg su razbili pre neki dan.Nista mi nije jasno da li mi nismo svesni svog kvaliteta,nemamo organizaciju ili nasi ne znaju da uigraju,naprave kolektiv od ove grupe igraca...nesto tu ima oni su to videli a mi normalno ne,sto kaze stariji narod od drveta ne vidimo sumu.Ja koliko sam video njima niko od nasih ne treba,cak su nam prodali par akcija gde je ispadala cela odbrana,izlazili sami ispred Rajkovica...drugi gol sto smo primili ne secam se da je skorije neko dao nekom nasem klubu dali ovde ili u inostranstvu a igrali smo protiv mnogo jacih klubova od ovih...sto kazu hirurski pasovi,bukvalno im se lopta lepila za nogu a taj levi bek sto je nama dao drugi gol je za Cvetkovica i Andjelkovica...Roberto Karlos.Salu na stranu neka uzimaju makar da imamo neke koristi..samo kako im se ne svidi Parker,Cvetkovic ili Orlandic....

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.