Почетна / Фудбал / Звезда

Делије поручиле играчима на тренингу: Контраофанзива! (ФОТО)

Делије се не предају, не сме ни Црвена звезда! Око 500 навијача окупило се у термину тренинга на стадиону „Рајко Митић”, песмом и транспарентима дали подршку играчима уочи реванша у Аламтију
ФОТО: Н. Неговановић

Прва порука измамила је сузе: „Горан Гогић 1986-2015. почивај у миру”. Следећа је била мотивационог карактера, са јасним позивом на победу у Казахстану.

- Колубарска битка ушла је у историју ратовања као јединствен пример да се војска којој је предвиђен потпуни слом за кратко време реорганизује, пређе у контраофанзиву и нанесе непријатељу пораз.

Навијачи су рекли своје, на потезу су играчи!

 

Коментари32
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Branko
Moram da objasnim da ovde ne mislim na tekst o Goranu Gogicu, posto ce cigani sigurno zloupotrebiti moj tekst.
Branko
AGIT-PROP radi li radi. Eh, sto ti je komunisticko nasledje. Od idejnog tvorca i kuma, preko onog ko ih je formirao, pa preko njegovih kolega koji su ih godinam vodili, a iza kojih je uvek stajala UDB-a, pa sve do ovih danasnjih propalih komunista ili njihovi naslednici. Parole, transparenti, lazi, izmisljotine.......
Branko
Idejni tvorac i kum, vam je Enver Hodza (znate li vi ko je bio Enver Hodza), formirao vas Krcun.....a vi cetnici, stub srpstva, srpski klub.....a kukate protiv svega sto ima veze sa Crnom Gorom. A ima Boga mi, mnogo ima.
smeh
Koja komedija kada to napise navijac JSD partizan....
Прикажи још одговора
Војна хунта
Колубара и ови паћеници!? Ниђе везе с везом! Боље да су им Станија или Шавија обећале масирање делфина јер би их то сигурно више мотивисало, овако...Паркер прво мора да научи ћирилицу да би регистровао поруку, па онда да на Гуглу пронађе Колубарску битку да се упозна с материјом и на крају да повеже битку са утакмицом да би схватио контекст. Цигани, мислим стварно...ви сте шампиони у глупостима. Одајем признање. 
@hunta
Nije tebi lako...
maksim
partizani mars sa nasih vesti ovoliko vas dodje na utakmicu
Opet komunisti divljaju nad istorijom
Da smo u Kolubarskoj bici jurisali s petokrakama - pukli bismo.
Saša
A crvene šubare
Saša
Četnici sever - zamislite četnike sa kokardom i crvenom šubarom hahahaha
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.