Почетна / Фудбал / Звезда

Босанчић: Дошао бих у Звезду и да дугује 500 милиона

Некадашњи првотимац Партизана Милош Босанчић још једном је потврдио да би радо обукао црвено-бели дрес

Некад је играо у Партизану, славио голове са Гробарима, а сада је по ко зна који пут поновио да од малена навија за Црвену звезду и да би радо дошао на Маракану.

Сви већ добро знате да се ради о Милошу Босанчићу, првотимцу Гјонгнама из Јужне Кореје. Ипак, признаје да га из Љутице Богдана нико није контактирао.

Први пут од вас чујем за то... Звезда се не одбија, једном зове. Опет, морао бих да видим са супругом, породицом....Нас двоје све одлуке доносимо заједно. Имамо понуде неколико јужнокорејских клубова. Овде ми је лепо, добро играм. Ако стигне позив, морао бих да размислим – рекао је Босанчић у изјави за Информер.

А одмах потом је распалио машту Звездаша:

Од рођења навијам за Црвену звезду, Дошао бих и да је 500 милиона у дуговима. А да ли ћу доћи ове године, видећемо...

Коментари24
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

zeleni zub
Još jedan dečko kojeg će zloba i osveta pojesti...Toliko voli zvezdu da je prošao kompletnu školu Partizana! Igrao čak za prvi tim ali postaje veliki zvezdaš onog trenutka kada ga Partizan šalje na kaljenje a zatim ne računa vise na njega! Bio je veliki talenat,nesumnjivo ali sada dokazuje da je i loš čovek! Nije čudo što je oteran. Slava se ne zaslužuje po kafanama i galamom nego NA TERENU i treningu! Njemu je ovo prvo bilo važnije a sada mu je Partizan kriv....Igrao bi za džabe samo da "napakosti" Partizanu! Tom istom gde je naučio sve što zna! Zamislite o kakvom se čoveku radi! Kaže da voli zvezdu? Pa voleli su je i neki drugi ali nisu pljuvali nahleb koji jedu ili su ga jeli,iz poštovanja,osnovne kulture! Ali ne,on se i danas trudi samo da bocne,napakosti Partizanu a pri tome ne shvata da je njegovo vreme već prošlo,prohujalo sa vihorom. Dečko,pomiri se sa sobom,vreme je!
zeleni zub
Nemoj da veruješ svemu što čuješ...Takvi koji sire te price ubeiće te da je i Dragan Mance bio zvezdaš :))) To je teška patologija, ubedili sebe da čitav svet navija za zvezdu I peva njiove pesme...hahahahahahah Da li ti stvarno možeš zamisliti da jedan fudbaler sedi na klupi I peva protiv svog tima? Pa to iz poštovanja ne bi uradio ni Šavija da je sedeo na Partizanovoj klupi! Pusti decu neka se lože na gluposti...
Ja
Zeleni pa taj Bosanceros je i oteran iz kluba zato sto je na jednoj utakmici na klupi za rezervne igrace pevao Zvezdine pesme.Izdajica !!!
31
Taj veliki Zvezdaš je sa 20 godina hteo da batali fudbal jer Partizan nije hteo da potpiše profi ugovor sa njim.Njegove reči su citiram: "Ostaviću fudbal i završiću školu jer Partizan ne želi da potpiše ugovor sa mnom a ja ne želim da igram nigde osim u Partizanu"Onda je dobio sina pa je morao da plaća alimentaciju i tako potpisao za OFK.Dečko je umislio da je mnogo dobar igrač i da na ovaj način može da se osveti Partizanu koji ga je oterao zbog nedostatka kvaliteta.Nrka se javi nek demantuje a ovo nije rekao ako ima obraza...
moj majstore aleksa
ne mogu da verujem da se palis na te price. na kraju, ako je navijao za zvezdu zasto je igrao u Partizanu, i to u vreme kad zvezda nije bila ni blizu toliki raspad kao danas. evo recimo, bi li ti uradio takvo nesto za pitaj boga koje pare. ovo je los fudbaler i los covek provereno
pero
Nikad necete stici Notingem Forest
gago
Од како је отписан у Партизану,напрасно постаде навијач ЦЗ и вееееелики фудбалер,који сваки прелазни рок потписује за "вољени" клуб!?
gago
И ти (ако си пунолетан,то горе по тебе?!) стварно верујеш у те бајке?Ипак су то приче за малу децу,отприлике узраста за јаслице,мој мајсторе!Чуди ме како то да Платини,Блатер и компанија из УЕФА,не навијају за вас и певају ваше навијачке песме ха,ха,ха!?Е,благо теби Алекса!
aleksa
Čoveka su oterali iz Partizana zato što je na jednom od derbija sedeći na klupi Partizana pevao navijačke pesme Delija. Moj majstore....

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.