Почетна / Фудбал / Звезда

Марко Милинковић долази на Маракану уз обештећење Словану?

Марко Милинковић је на мети Црвене звезде! Првотимац Слована из Братиславе, са којим је освојио тамошње првенство, преговара са црвено-белима

Ненад Лалатовић, тренер Црвене звезде, недавно је изјавио да му је потребно још појачања за наредну сезону, пре свега у везном реду.

Један од оних који би могли знатно да допринесу одбрани титуле је Марко Милинковић, првотимац Слована, који је за дневни лист Информер потврдио контакте са Звезданом Терзићем.

Тренутно ми је приоритет иностранство, али сам причао са Терзићем... Још ништа нисам одлучио... Видећу до краја прелазног рока где ћу наставити каријеру. Са Слованом имам уговор до зиме, Звезда је велики изазов. Клуб у коме би сваки фудбалер волео да игра, међутим, дуго сам у иностранству и не знам да ли бих још да се враћам у Србију – рекао је Милинковић за Информер.

Иако су са Маракане више пута рекли да ће доводити само слободне играче, како сада ствари стоје Милинковић би могао да буде изузетак. За њега би Звезда морала да издвоји новац за обештећење клубу из Братиславе.

Коментари15
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ja
Zar i ti sine Brute? Ee kuda ide ovaj (fudbalski) svet?
zozo
voleo bih samo da mi neko objasni a cime placaju igrace koje navodno dovode, kada para nemaju i pod suspenzijom su za registraciju igraca. Dugovati i bogu i ljudima 70 miliona evra, a dovoditi igrace klub i nekako razumem ali igrace nikako. Kako dolazis da radis nesto a znas da ti to nikad nece biti placeno. To je ravno kao izdavanje menica bez pokrica a to je kao sto znamo krivicno delo po zakonu
Emha
grobari vi pricate o ovoj jedinoj tituli koja je uzela zvezda posle sest godina...Sta ste sve vi i radeli onda zadnjih sest godina o tome ne pricate verovatno ste i POSTENO zasluzili zato je vas predsednik svakih dva meseca u cuzi i ko zna jos koliko ce puta biti tamo gde mu je mesto...
Zdravko Herbiko
Alo bre otkud sad pare odjednom kukate,placete kako nemate para,gadjate se raznim saopstenjima,gase vam struju a vi placate obestecenje.Odakle bre? Odakle?!?!
kjhgijgbhj
ma ima se moze se,crkni od zlobe
Ja
Otkud paree? I dokle ce vise Zvezda da se pojacava?I koliko ja znam Zvezda ne brani titulu u Ligi Evrope nego u Vucic Super ligi! I dosta vise sa dovodjenjem igraca!
Marko
Mislis Tole Super ligi???
Keita
DO SADA ste doveli cetiri igraca,a do kraja prelaznog roka ima da dovedete najmanje sest.Pa vi cete jos u dublji minus. :))
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.