Почетна / Фудбал / Звезда

Ништа од Здјелара, Игњовски и Цимирот жеље Звезде

Пошто је све извесније да од доласка Саше Здјелара нема ништа, управа Црвене звезде покушава да ангажује другог бившег фудбалера ОФК Београда. Жеља је Александар Игњовски.

На стадиону „Рајко Митић” покушаће да искористе што је повремени репрезентативац Србије на излазним вратима Ајнтрахта из Франкфурта.

У исто време генерални директор Звездан Терзић испипава пулс Сарајева и Гојка Цимирота, али су мале шансе да ангажује везисту клуба са Кошева.

Коментари37
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mile
Ignjovski je proveren igrac i nastupao je minule sezone za Eintracht u Bundes ligi.On bi bio prava transfer bomba i najbolje pojacanje Zvezde u ovom prelaznom roku.Dobar je kreator igre i znao bi da popuni rupe koje imamo u veznom redu.Nije bezveze nastupao za A tim.Sto se tice Cimirota,on je takodje vanserijski talenat,najveci u BiH a mozda i na Balkanu.Takvog driblera i plejmejkera dugo nisam video.Ako dodju ova dva POJACANJA imacemo dobar tim,uz povratak Lukovica,Pavicevica i Matosa.Dok se malo uigramo svima ce biti kao OFK Beogradu.DELIJE CEKAJU TITULUUU!!!
a-ha
samo sto je momak ponudjen Partizanu, a vi brze-bolje skocili u vase cuveno ciganisanje za igraca... s' tom razlikom da je doticni igrao na poziciji desnog beka u nemackoj!
Другови, нисмо се за ово борили
Да се увде Министарство за Црвену звезду и Партизан, посебно за Црвену звезду, са респектабилним осмоцифреним износом у еврдима. Јер ово више народ не може да гледа.
a-ha
sto bi oni ogranicavali sebi osmocifrenu zajebanciju, kad ovako posluju po blanko sistemu... i nema da ih boli glava ;)
Mirza
Otkud pare za platu Ignjivskom?? Opet bivsi igrac OFK Beograda?Ovi samo dovode igrace koji igraju ili su igrali u OFK Beogradu.Eno pozovite Ardijana Djokaja ili Dragana Bogavca pa da postizete vise golova.
a-ha
preporucujem i Sanibala Orahovca u paketu
Kairot
U rupu sada moze da dodje samo neki naivac jer ozbiljni igraci znaju da je cz GOTOVA.
Sale
Ma kako da ne Sarajevo ce da vam pusti igraca!! Privatizovan klub imaju pare a mogu odmah da ga prodaju ne zanosite se!!!
a-ha
ma sta ti je, pa kad terza ode nekog da "ubedjuje" oni ga puste za dz... to samo bankomat oseti i niko vise ;)

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.