Почетна / Фудбал / Звезда

Звездан Терзић разговарао са Сарајлијама око Требињца

Гојко Цимирот (22), репрезентативни везиста шампиона Премијер лиге БиХ Сарајева, налази се на мети Црвене звезде.
ФОТО: Архива Журнала

Директор Београђана Звездан Терзић био је у Травнику, гледао утакмицу Сарајево – Дрина (З) и разговарао са челницима Сарајлија око услова доласка младог Требињца.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

CZV
Samo cu reci da je Prosinecki oteran iz Zvezde,covek koji je plakao na oprostajnoj konferenciji kao dete jer je mnogo dao Zvezdi,oteran je Lalatovic koji je rekao samo da mu je igracki kadar ravan nuli.Covek je iskren ne moze on da hvali nesto kad nema rezultata.A Grofa ko gura i da li je veci zvezdas od Prosineckog to neka se zapitaju svi Zvezdasi pogotovo oni koji su na Marakani svaki dan a posle i oni koji su oko Marakane!!!
mišo
Potpuno si u pravu za Robija . Zvezda je tada i igrala i bila dobra . Dok je on vodio Zvezdu redovno smo dobijali Partizan . Ipak ovo što se sada dešava u Zvezdi nije odskora . Po meni najveći krivac za ovaj haos, za Zvezdin "brodoplom" je Džaja. Što se tiče pojačanja , ne mogu da verujem da se tako lako povrede. Sve je to sumnjivo. Ibanjez dobar , gledao sam ga pre u Dinamu , zaista dobar igrač.
bokiRUS
Ovde su potpuno poremećeni kriterijumi.Mene bi baš bilo briga da li je trener Grobar a da imam svake sezone ligu šampiona i na proleće ,pa neka i sam Džaja bude trener.Priča o Lalatoviću i Robiju je smešna jer to nije nivo kao uostalom i ovaj samozvani plemič.Iskusan trener od autoriteta sa rezultatima iza sebe ali i uslovima za nesmetan rad ,nesmetan finansijski ali i od "navijača" ,menadžera,politikanata i sličnog šljama...
Stole
Nije mi jasno kako to Terzić dovodi igrače.Konsultuje li on koga uopšte? Samo dovodi i gomila Niko od do sadsa dovedenih igrača nije pokazao da je istinsko pojačanje.Utope se u ekipu,igraju bez žara,bez motiva a cenjeni Grof, čini mi se,ne trudi se baš mnogo da nešto promeni,da motivi- še ekipu,da uspostavi igru.I biće sve postarom,mnogi od dovedenih neće igrati,Zvezda će im dugovati novac,oni će tužiti i dobiti na sudu i tako u krug.Očigledno da Zvezdi nedostaje struka na svim nivoima.Kod komšija svaki dovedeni igrač grize i bude pojačanje.Nema fudbala bez trčanja.A Terzića bih zamolio da se skloni jer on je sitan fudbalski trgovac koji radi uglavnom za sebe.
Lik
Hajde da izanaliziramo korektno sva pojačanja: Vered pokazuje da je dobar igrač ali je stigao nesreman i kad dostigne formu biće ozbiljno pojačanje.Ibanjez se već sada nameće kao lider i pokazuje više žara nego i jedan igrač na terenu i ne samo žara nego i fudbalskog znanja,Vieira se povredio a ono malo što smo mogli da vidimo pokazao je da je brz i da ume da kontroliše loptu,Matos još nije dobio valjanu priliku i ne može se dati ocena i na kraju ne znam šta je sa Jovovićom, na prijateljskoj protiv Mordovije je igrao dvadesetak minuta i imao par dobrih prodora ali verovatno mu još nije istekla kazna što je nabo sudiju u CG prvenstvu. Ovo je ono što su prvi utisci o pojačanjima i ne bi se baš složio sa Stoletom. Ako neko očekuje da kad sastaviš ekipu s koca i konopca oni posle mesec dana igraju tika taka od toga nema ništa.
lazar matić
- Bravo Stole! Jesam partizanovac, ali volim i da je Zvezda jaka. Ovako sve gubi smisao. Apostrofirao si glavnog krivca za stanje u Zvezdi. Bolje je da to kažete vi zvezdaši nego neko drugi. Čovek koji je odavno trebao sedeti iza rešetaka i koji je izuzetno zanimljiv disciplincima iz UEFA nikako nebi smeo imati visoku funkciju u bilo kom ozbiljnom klubu.
Naopaki
Pa Sarajevo je za razliku od Zvezde 200 puta u boljoj finansijskoj situaciji ...dovoljno je reci Vinsent Tan i Turkish airlines
Severac
FANTASTIČNO! Bio u TRAVNIKU i gledao Sarajevo - Drina
Nobl135
Šta ti nie jasno.Sarajevsko koševo zauzeto zbog kon erta pa se igralo u Travniku

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.