Почетна / Фудбал / Звезда

Ибањез: Металац је сигурно неко премирао!

Луис Ибањез је привукао пажњу уочи утакмице у Горњем Милановцу изјавом „да Црвена звезда долази како би дала пет комада Партизановом пријатељском клубу”, неће бити много равнодушних ни после коментара левог бека по завршетку меча са Металцем.
ФОТО: Мирослав Јелисавчић Пико

Бранили су се све време, играли најбоље што могу, сигурно су добили премије од противника – нагласио је Луис Ибањез.

Није прецизирао Аргентинац, али је сигурно мислио на Звездиног највећег противника у шампионској трци - Партизан.

Док су Звездини навијачи разочарани због ремија крај Деспотовице (0:0), симпатизери комшијског клуба користили су Ибањезову најаву „петарде” као предмет шале.

Пренео сам мишљење свих играча Црвене звезде. Свако ко носи дрес великог клуба мора да размишља да можемо да победимо са 5:0. Тако ћу прићи и наредном колу, ако можемо да постигнемо десет голова нема разлога да то и не урадимо.

Поправни је већ у петак против нишког Радничког, кад ће Црвена звезда играти премијерно у овој суперлигашкој сезони на стадиону „Рајко Митић”.

Једва чекам званичну утакмицу на Маракани. Надам се да ће бити победа. Навијачи су сјајни, свака им част. Изненадили су ме колико подршке пружају клубу, осећам њихову енергију на терену и да им се допада моје залагање – закључио је Луис Ибањез.

Коментари112
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Knego
Da je šta valjao Dinamo ga ne bi pustio. Još na teren nije kročio a daje izjave koje štete njemu a još više Zvezdi.
djoko
ti mali otkad si dosao u zvezdu samo dajes izjave za stampu teren je mesto gde ti treba da pricas sta ti si neki igrac tisina
misa tumbas
Kako je nastala ova slika??? Kad su ljudi iz uprave rekli Ibanjezu "ovoliko redovno placamo igrace I ovo je broj onih koji su nas tuzili"
Nislije1989
Zvezdasi objasnite ovom Ibanjezu da je zvezda premirana od drzave od osnivanja,da je sa partizanom drzavni klub,a da svi ostali kubovi dobijaju na kasicicu. I tu je sva razlika nema velike mudrosti. Dajte Donjem Sremu 2,3 godine pare iz budzeta i oni ce osvojiti titulu...
Marko NS
Kako on sve zna kad nije proveo u Srbiji ni mesec dana?

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.