Почетна / Фудбал / Звезда

РЕПЛИКА ИЗ ЗВЕЗДЕ: Наредите играчима исту дозу борбености против нас и Партизана!

Јавно питање кључног човека Металца Драгољуба Вукадиновића: „Зашто би моји редари морали да знају ко је Предраг Рајковић?”, изазвала је огорчење у Црвеној звезди.
ФОТО: Н. Неговановић

Клупски став пренео је портпарол Марко Николовски:

Црвена звезда је желела да џентлменски дозволи Металцу да одреагује у вези сопствених пропуста. Уместо тога, чули смо смешну и тужну изјаву господина Драгољуба Вукадиновића како људи не морају да познају наjбољег младог голмана света. Изгледа да је желео да понизи Црвену звезду и Предрага Рајковића, у ствари је само говорио о себи.

Затим је стигла директна реплика:

Господине Вукадиновићу, Предраг Рајковић је у досадашњој каријери дао много више српском фудбалу него ви. И није наодмет да научите како изгледа. Као што није наодмет и да својој екипи наредите исту дозу борбености и жеље без обзира ко је ривал, како не бисмо убудуће гледали ваше момке у два различита издања у прва два кола. Једном, без жеље, борбености, фаулова и картона.

Појаснио је Николовски и зашто је Рајковић желео у рестриктивни простор:

Рајковић је хтео да уђе како би честитао домаћину и пружио подршку саиграчима. Претпостављали смо да ће га првотимци Металца препознати. Можда овај покушај ироније и злурадости господина Вукадиновића има везе и са његовом навијачком припадношћу. Ако је тако, лакше ћемо разумети „непрепознавање”. Видимо се на стадиону „Рајко Митић”, где ћемо вас све препознати.

Коментари66
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

rocky
Da se Vlasi ne dosete a koliko timova protiv zvezde igra sa rezervama i bez ikakve zelje da nesto urade. Sramota od kluba a sto se tice Rajka svaka njemu cast kaO GOLMANU ali niko nije duzan da ga prepozna ako nije zvanicno lice na mecu
bokiRUS
A jel najbolji mladi golman univerzuma(cenu ukucajte sami ako ima ponuda) bio u dresu?Ne razumem šta on koji nije u protokolu ima da ulazi u svlačionice?Jel to znači da je i Bogdanov tako mogao da u dje da "čestita" ,kao što je i Tvorzić ušao u poluvremenu da čestita igeačima OFK na borbenosti...Jel to mozak u pitanju ,kompleksi ili klubaška zaslepljenost?
Šomi
Stvar i jeste u tome da ti isti redari da se kojim slučajem pojavio Bogdanov nebi ni pisnuli , već bi ga mirno pustili. Isto brate kao i vi što niste smjeli da pisnete i stanete u zaštitu svojih igrača Markeca , Šćepovića i dr. kada ih je Kimi postrojavao . Zvezda je zaista u velikim problemima i dugo , dugo se neće moći izvući iz tih problema . Nažalost ostalo nam je samo ime . Činjenica je da vi stvarno stojite bolje od nas , imate manje problema , manje duga , više novca i samim tim u mogućnosti ste da dovedete i bolje igrače, a i da "lakše" dolazite do potrebnih bodova . U ligi imaju 3-4 ekipe koje zapnu protiv vas ono ostalo brate , igra samo da odradi utakmicu. Na kraju čestitam vam za sinoćnu dobru igru protiv Steaue.
Bato
Spasiše ih prečke i stative!Kakav su klub,prva domaća utakmica u šampionatu,a moraju dati besplatan ulaz i deliti besplatne sendiče na severu da nebi igrali pred nekoliko hiljada navijača na stadionu koji neznaju ni kako se zove.
Kalimero
Kad će replika sa pojašnjenjem koliku će kaznu Grof da dobije za crveni protiv OFK?
Deda
Iz dana u dan, sve ste jadniji i jadniji. Padate toliko nisko da ste poceli da se davite u sopstvenim nedelima. Niko vam ne moze uzeti titulu kluba drugoligasa koji igra u prvoj ligi samo zato sto ga drzi drzava.. Ali vi ste cetvrtoligas i to znate..

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.