Почетна / Фудбал / Звезда

Орландић повредио сам себе на тренингу, паузира и Рендулић

Према речима Миодрага Божовића дуел против Нишлија због повреда пропустиће Петар Орландић и Зоран Рендулић
ФОТО: Д. Жарковић

Орландић је сам себе повредио на тренингу, док ће Рендулић тек за три дана бити спреман. Остали сви тренирају, неко јачим, а неко слабијим интезитетом – поручио је Божовић и додао да ће Александар Луковић за две недеље бити уз екипу после шестомесечне паузе због повреде Ахилове тетиве.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

povredio se beruci kukuruz
raja cepanka... gde ih samo nalazi? haha
bokiRUS
Ma vi se zezate...Ne verujem.
beli
Dugme je pritisnuto..........
igor d
Igraci sami sebe povredjuju,mada verovatno koliko ima povredjenih da sam rad trenera,narocito kondicioni utice na to...trener svakim danom izjavljuje sve vece gluposti.....jadna si zvezdo.....Jedino mi je drago sto sam prvi dan reko a to se sad polako ostvaruje a to je da ako misle da angazuju ovog grofa,da je bolje ostaviti Lalatovica,jer kod njega je makar odbrana bila medju prvima u evropi,gol su tesko davali a kod ovog niti odbrana niti napad a ima puno jaci sastav od Lalatovica.Lale je napravio par igraca a ovaj ukoceni ima da ih unisti...I dalje tvrdim da je ovaj tim mogao voditi samo Milojevic odnosno Dragan Stojkovic Piksi ili ostaviti Lalatovica,zao mi je sto vecini to smeta ali vreme ce pokazati ko je u pravu a mozda cemo i cekati te 3,4..godine dok se razigraju kako kaze Bozovic....SMESNO..ma CIRKUS..
igor d
Bas tako...Po meni ogresili su se o puno igraca,zadnji je slucaj Lazic.Takav igrac od 20 godina nije mogao da ode za samo 150 hiljada evra ali je moralo tako kad je bio sklonjen iz tima a ovi trenutni prvotimci na mestu stopera ne pokazuju da su bolji od njega..ocekujem i od Karaklajica u Vozdovcu dosta,unistio je Partizan proletos ali je imao povredu pa je posle malo stao.Za Ozegovica nemam sta da kazem,gledao sam veceras i odavno nisam video takvu nemoc odbrane u odnosu na napadaca,on ih je razneo...Igrac koji nije klasicna devetka,da je korpulentan,razbijac ali on im je sve to uradio..Trener ce biti na mukama ima izvanrednog Mrdakovica na bas tom mestu a sad se i ovaj mali razigrao.Mada posle ovakve igre pitanje dali ce tu i ostati,italijani ko se pokaze protiv njih odmah uzimaju,narocito ako je mlad igrac..tako je ILincic pre 5 godina razbio Palermo u dresu Maribora i ovi su ga odmah angazovali,njega i jos jednog iz tadasnjeg tima slovenaca.
Mutombo
Kod Lalatovica ovaj Orlandic nije imao mesta a kod laznog Grofa prva opcija u napadu. Na srecu Orlandic se lakse povredio, ali Grof od Mojkovca umesto Jovica stavio u napad Parkera. Kako je veceras odigrao Ognjen Ozegovic, a mi mu nismo dali sansu da igra. Tako ce biti i sa mnogim igracima dok nam nefudbalska uprava vodi klub. Kokeza objavio 14.02.2014. da Oyegovic odlazi, u pitanju je raskid ugovora jer nema kvalitet za Zvezdu. On kako je veceras odigrao, nisam video jos od Nikole Zigica protiv Rome da je neki napadac iz nase lige tako dobro odigrao protiv nekog jaceg tima. Dzajicu koji je bio predsednik a Kokeza podpredsednik, neka je na čast kako je vodio Zvezdu u toj sezoni. Sada vam je valjda svima jasno zašto Jugović i Piksi nisu već dugo poželjni na Marakani.
Toletabisi jedni
Ma Tole je kriv.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.