Почетна / Фудбал / Звезда

СВИ НА СТАДИОН: Делије на оригиналан начин позивају на меч са Нишлијама

Делије су на спектакуларан начин позвале све присталице Црвене звезде на сутрашњи меч са нишким Радничким.

Навијачи Звезде „запалили“ су стадион „Рајко Митић“, све је снимљено из ваздуха и направљен је сјајан видео клип којим се позивају сви да дођу на меч са Нишлијама.

Црвена звезда ће у петак од 20 часова дочекати Раднички, улаз ће бити слободан, стога се очекује прави спектакл у Љутице Богдана.

 

Коментари22
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Lik
Idemo Delije do pobede!
Ja jesam crveno-beli već 40 godina, ali ovo se u moje vreme nije moglo ni zamisliti. Takvo poniženje ne znam ni ja koga, gluposti od "pozivanja" navijača na utakmicu, do toga da moraju igrači da im se "klanjaju" posle svake utakmice ne vezano za rezultat. Ti sa "severa" nikada nisu i neće znati protiv koga je Zvezda igrala, ni ko je igrao za Zvezdu, a pogotovu ne znaju krajnji rezultat. Njihova je satisfakcija da, kad se završi utakmica, igrači otrče do njih i poklone im se kao alahu. Vratite stare "cigane" "red devilse", "ultrase", kakve delije, aman, zaman.
curkusanti
Njihov rezultat se meri u kilogramima koji se obicno valjaju na grame, kako u bg, tako i u srbiji preko svojih podruznica koje navijaju, crtaju i cuvaju grafite i naravno, valjaju
Lik
Nije to baš tako. Ima tamo mnogo dobrih momaka,dobrih studenata,ostvarenih porodičnih ljudi. Ne kažem da nema i onih drugih s one strane zakona, ali velika je to masa ljudi da bi se tako kvalifikovali. Dođite na sever i videćete .
Debeli
Ovo je snimao licno Vucic iz jedinog vazduPohlova koji (imamo ?)
Ненад
Е докле сте дошли, да морате на овакав начин да позивате навијаче, на утакмицу за коју је бесплатан улаз на стадион. Па не долази Реал из Мадрида већ онај са Нишаве, али добро после испадања из Европе 9. јула, за Вас је свака утакмица дерби, посебно ако се узме у обзир крш од тима, какав имате и еуро стручњак Божовић, који још није успео да добије ниједно полувреме у досад одиграним званичним утакмицама ("чувено" друго полувреме против ОФК-а био на трибинама због искључења).
oldgravedigger
pa sta sirotani drugo da rade nego da se ovako zabavljaju umisljajuci da igraju sa Realom iz Madrida...mada posto imaju,u prvu si kad kazes,krs od tima i ovaj nas Real je za njh Madridski...pa nas Sale kapiten odigrao vise utakmica sam u evro kupovima nego njihov tim ukupno otkad postoje LS i LE...
Sid
Dok je na nasem stadionu picio pank na vasem su pevusili Cobi i Zorana...Hogari,Saht,Direktori...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.