Почетна / Фудбал / Звезда

Црвено-бели вапе за центарфором: Дејан Лекић се враћа у Звезду?

Црвена звезда тражи нападача који добро игра главом и у фокус је дошао Дејан Лекић! Првотимац клуба са Маракане у сезони 2009/2010. налази се на списку жеља и наредних дана могло би да дође до конкретних контаката између центарфора и челника

Дејан Лекић је слободан у избору средине, после растанка са Еибаром. Имао је опције да се пресели у Азију, али се није определио на такав корак. Иза себе има лошу сезону и могао би да рехабилитује каријеру у Црвеној звезди.

Први пут је у Звезду стигао у лето 2009. године из Земуна, задржао се једну сезону и постигао 12 голова у првенству, укупно 17.

Продат је Осасуни, по одласку из Памплоне носио је дресове Генчлербирлигија, Спортинг Хихона и Еибара. Био је повремено и репрезентативац Србије. Лекић је рођен 1985. године, са Црвеном звездом има освојен Куп Србије у сезони 2009/10.

Коментари19
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

DS1989
I dalje boli od Parkera i Orlandica.Ako ne trazi velike pare sto da ne...
Patriota
Mi bre vapimo za igrom i trenerom koji zna sta hoce!
Вук-026
Ма могу и ја да играм... Нисам баш у некој кондицији, ал знање имам (за разлику од актуелних нам нападача)... Треба смршам једно 30 кила, али све остало је супер... Кад да се јавим на пробу?
rocky
Kakva proba, oni uzimaju na casnu pionirsku rec
Žuga
Sta je s Zigicem,zasto ne on ?
nikola
Dovedite Zigica

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.