Почетна / Фудбал / Звезда

Ако не буде промена у Љутице Богдана, како ће реаговати Делије?

Уколико се на седници у уторак обистине прогнозе да нико од руководилаца не напусти Црвену звезду, биће интересантно сачекати реакцију Делија
ФОТО: Н. Неговановић

Сигурно неће изостати реакција Делија на наредној утакмици, у суботу против Вождовца на Врачару.

По завршетку утакмице Црвена звезда – Раднички, организовано је са северне трибине највећег српског стадиона кренуло скандирање: „Управа, напоље” и „Марш из Звезде”.

Коментари35
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

batica
Uspeli ste, terzić već pobegao u Crnu Goru, još samo da izračznate koliki je sada dug i koliko vam treba za igrače koje je doveo. E on vam je zapečatio sudbinu. Pošto nemate za plate svi će da raskinu ugovore na štetu zvezde. Eno i Božović pakuje kofere. DUGO VAM JE TRAJAO
delija
a sta ce uraditi placeni navujaci ?
navijac
Ma svi ti placeni navijaci su smeshni. Pa taj Nebojsha Chovic moze da ih strapa u zatvor za jednu noc, sve zajedno. Da ne prichamo o Vuchicu. No, pushtaju ih, jer nekome odgovaraju. Policija njima zvrce ushi ako ne slushaju I te kako.
Урадиће што и до сад
Изнабадаће ко не слуша. Највише су храбри да јуришају на људе који им не дају паре или спуцају своје личне паре из љубави у Црвену звезду. А поштују људе који не дају свој динар и богате се преко клуба, нпр. Кокезу, Терзића, Лукића, чика Рају, магистра Небојшу, Весића, и остале великане поштују и никад неће подићи тон на њих.
Pa trebao bi Zapad i Istok da naprave jednu pravu invaziju severa,da se svi lepo koji su placenici proteraju zajedno sa milogorcima iz nase Zvezde.Nisam verovao pre u te price ali ono cutanje severa je sramota.Mars svi napolje iz zvezde.Nasa deca greju klupe dok.igraju neki stranci sto i u njihovim ligama nisu bili standardni igraci.Treba li smo pustiti nase klince da igraju pa makar bili i deseti.Terzicu napolje iz Zvezde.
Jovan
Kapa dole za komentar
FkpCascais
Ahahahaha koliko su smešne te priče o "našoj deci" ahaha
pfc
Stiže novi član Upravnog odbora: BANE SEKULIĆ
FK ?????
Bića kako AV kaže! Ako je Terzu pustio niz vodu (jer je očigledno nesposoban), onda će "navijači HTETI" da UO podnese momentalnu ostavku i onda se formira prelazna uprava, verovatno sa Čovićem na čelu. Ako je ovo pak, Čovićevo maslo, onda će verovatno ovaj saziv ostati do pomenutog 15.septembra, kad će se iznova birati rukovodstvo (mada ja lično ne vidim šta se time dobija)! A ako nije ništa od pomenutog, ako su navijači zaista spontano i iskreno skandirali, odna će ovaj saziv nastaviti nesmetano da radi, ne obazirući se na povike sa tribina!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.