Почетна / Фудбал / Звезда

Звезда трокораком у Лучанима ка вечитом дербију (ВИДЕО)

Црвена звезда дочекује вечити дерби као лидер! Прегрмели су изабраници Миодрага Божовића гостовање у Драгачеву и пети узастопни пут засвирали по укусу армије навијача
ФОТО: М. Јелисавчић
Младост – Црвена звезда 0:3 (0:0)
Стрелци: 0:1 – Доналд у 63. из једанаестерца, 0:2 – Јовановић у 73, 0:3 – Веред у 87. минуту.
Стадион: у Лучанима. Гледалаца: 4.500. Судија: Срђан Обрадовић (Јагодина). Помоћници: Милош Минић (Ниш) и Слађан Рајковић (Обреж). Жути картони: Леповић, Алемпијевић, Големић, Гаврић (Младост), Ристић, Сикимић, Плавшић (Црвена звезда). Црвени картон: Живановић (Младост) у 62. минуту.
МЛАДОСТ: Крзнарић, Китановски, Лазевски, Големић, Живановић, Гаврић, Леповић (од 69. Л. Јовановић), Алемпијевић, С. Јовановић, Милосављевић (од 86. Бајић), Мијић (од 64. Шатара).
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Кахриман, Петковић, Павићевић, Јовановић, Ристић, Грујић (од 75. Луковић), Доналд, Веред, Катаи (од 69. Јовић), Плавшић, Виеира (од 46. Сикимић).

 

Младост је одолевала пуних сат времена, до спорне ситуације и пенала за Црвену звезду. Срђан Обрадовић је проценио да је Александар Живановић повлачио у пределу појаса Вукашина Јовановића.

Док су Лучанци протестовали, задесио их је још већи шок од пенала – црвени картон штоперу! Престрого, јер је у том тренутку шеснаестерац био препун. Мичел Доналд је сигурно извео једанаестерац и све је било решено.

Црвено-бели су били доминантни и пре искључења, па се у различитом бројчаном стању и није више постављало питање победника.

Убрзо после водећег гола, гости су постигли још један преко Јовановића и Делије су већ могле да славе нови тријумф.

Вереду је грешком другог помоћника Рајковића поништен гол, али је убрзо после соло продора још једном затресао мрежи у печатирао победу црвено-белих.

Израелац је могао већ у десетом минуту да се прослави, али је реаговао почетнички у ситуацији кад је имао одличну прилику за ударац или наставак продора непрецизно је послао лопту према Виеири.

 

Семафор осмог кола Супер лиге Србије:
Спартак – Војводина 2:1 (Макарић 4, Илић 90+3 – Иванић 57)
Металац – Чукарички 1:2 (Миловановић 90+1 – Бољевић 48, Пјасентин 66)
Младост – Црвена звезда 0:3 (Доналд 61. једанаестерац, Јовановић 73, Веред 85)
Субота:
Радник – Вождовац 1:3 (Арсић 20 - Адамовић 40, Одита 62. једанаестерац, 68)
Нови Пазар – Рад 1:0 (Радивојевић 3)
Партизан – ОФК Београд 2:1 (А. Живковић 5, Шапоњић 34 – Игњатијевић 50)
Јавор – Раднички 0:0
Петак:
Јагодина – Борац 0:0
Коментари94
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

nikola mirkovci
ni p od prekšaja za zvezdanasterac xaxaxaxaxaxaxaxa
Александар ТО
Пенал је био - ту нема шта да се приговори. Црвени је ипак престрога казна.
PREMIJER LIGA SRBIJE
Ni Barselona ne bi mogla biti prvak protiv drzavne mezimice uz ovakvo sudjenje!
KOKEZNA VREMENA
Ranijih sezona smo se uvek divili cuvenom Zvezdinom(sudijskom) prolecu... Izgleda da cemo sada gledati i Zvezdinu jesen...
PRAVDOLJUBIVA USNICA
Nista nije trajalo vecno cak ni Rimsko carstvo, pa nece ni ova diktatura. Samo sto najmocniji navijac sa severa nije svestan da sto vise pomaze mezimici i silom je gura, to ce joj 3 puta biti teze nakon njegovog kraha.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.